I FORM: Det skal være YogaHop som har gitt Reese Witherspoon kroppen mange misunner. Her er hun på den røde løperen under Rome Film Festival 21. oktober.  Foto: AP
I FORM: Det skal være YogaHop som har gitt Reese Witherspoon kroppen mange misunner. Her er hun på den røde løperen under Rome Film Festival 21. oktober. Foto: APVis mer

Reese spretter seg i form

Oscar-vinneren kombinerer yoga og hopping.

SEHER.NO: Hollywood-stjernene er kjent for å kaste seg på helt spesielle treningstrender.

Nå har Oscar-vinner Reese Witherspoon (32) begynt på såkalt YogaHop, og dette skal være årsaken til at hun har gått betraktelig ned i vekt den siste tiden, skriver AskMen.com.

- Mange tror at yoga handler om fullkornsblandinger og hippier, så jeg elsker å forklare at YogaHop ikke er slik. Se for deg alle fordelene med Hatha Yoga, og legg til listemusikk som får deg til å sprette inn i positurene.

Dette sier Reeses personlige trener Matthew Ryes til Hot Stars.

Skuespilleren skal også ha fått med seg kollegaen og kjæresten Jake Gyllenhaal (27) på noen av treningstimene, som hun forsøker å være med på to til tre ganger i uka.

- Reese trenger å se bra ut og være fysisk sterk. Det er mye som skjer i livet hennes, så tiden hennes er dyrebar. Hun ser på YogaHop som en fullverdig trening for hele kroppen, sinnet og sine følesesmessige behov, fortsetter Ryes.

Han legger ikke skjul på at han er imponert over blondinen.

- Reese er en fantastisk elev, og har vært en inspirasjon for mange som ønsker å omfavne yoga-stilen min, som gir deg trening uten at du må gå til treningssenteret.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hun er best kledd i Hollywood