SJARMERER DAMENE: Musikken til James Blunt får damene til å falle pladask. Foto: All Over Press
SJARMERER DAMENE: Musikken til James Blunt får damene til å falle pladask. Foto: All Over PressVis mer

Reese + Blunt = Sant?

Søte Reese Witherspoon skal ha falt for den britiske artisten James Blunt.

SEHER.NO: Den flotte skuespillerinnen Reese Witherspoon (31) skal ha falt for artisten James Blunt (33). Ifølge Femalefirst skal de to ha funnet tonen da de møttes i Los Angeles forrige måned.


- Reese kom med tre venninner og gikk rett bort til baren. De satt ved et VIP-bord og drakk hvitvin. Det så ut til at de hadde det veldig moro, sier en kilde ifølge Femalefirst.


- Hun så avslappet og lykkelig ut, og da James var ferdig med sin opptreden gikk han rett bort til baren hvor Reese og venninnene satt. De smilte og lo, og det var ingen tvil om at de hadde en god kjemi.


Kanskje var det tonene til "You're Beautiful" som fikk Reese til å falle pladask...


- Hun fortalte han hvor godt hun likte musikken hans og hun la ikke skjul på at hun virkelig likte ham. Det var helt klart at det var noe mellom dem, sier kilden.


Reese, som i fjor skilte seg fra ektemannen Ryan Phillippe, har de siste månedene blitt linket til filmkjekkasen Jake Gyllenhaal, men ifølge ryktene er denne romansen nå helt over.


Blunt har blitt koblet til en rekke kjendiskvinner etter at han og kjæresten Petra Nemcova gikk hver til sitt. Lindsay Lohan, Paris Hilton,  og Kate Bosworth er bare noen av jentene den britiske smørsangeren har sjarmert.


LES OGSÅ: Flau debut for Reese