Reduserte brystene med én kilo

- Jeg har ikke angret et sekund, sier Paradise-Ariel.

MODELL: Ariel Søyland har i flere år posert som modell. Her viser hun sine kunster for Seoghør.nos fotograf i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
MODELL: Ariel Søyland har i flere år posert som modell. Her viser hun sine kunster for Seoghør.nos fotograf i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens halvparten av årets kvinnelige «Paradise Hotel»-deltagere ikke legger skjul på at de har lagt seg under kniven for å forstørre brystene eller kunne tenke seg å gjøre det, har en av årets jenter valgt å gjøre det motsatte.

Fjernet en kilo fra brystene
Ariel Søyland (20) fra Vesterålen, sier til Seoghør.no at hun for tre år siden valgte å fjerne tilsammen en kilo fra brystene sine, fordi hun syntes de var altfor store.

- Jeg er kun 1,58 høy og syntes de så altfor store ut. I tillegg var jeg redd for at jeg kunne få ryggplager senere, hvis jeg ikke gjorde noe.

- Det var mamma som først fortalte meg om muligheten og legen min var enig.

Har aldri angret
20-åringen, som har flyttet til Oslo etter at hun kom tilbake fra innspillingen i Mexico, sier hun aldri har angret på inngrepet.

- Det blir jo noen arr etter et slikt inngrep, og jeg tenkte litt på det etterpå, men nå er det ikke noe jeg bryr meg om. Jeg synes heller ikke det er veldig synlig, og tenkte ikke på det et sekund på «Paradise Hotel».

- For meg var det naturlig å dusje naken der inne, selv om jeg visste jeg ble fanget på kamera.
 
Poserte toppløs

Både før og etter operasjonen har Ariel  posert lettkledd og toppløs på fotoshooter, blant annet for bladet Vi Menn.

Hun legger ikke skjul på at hun liker sin nye stil best.

- Jeg har aldri vært tilhenger av jenter som har et veldig kunstig utseende, for eksempel med store innlegg. Jeg skjønner godt de som er helt flate og legger inn litt, men jeg har aldri angret på at jeg reduserte mine, sier hun til Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer