Khloé Kardashian:

- Redigerte hun virkelig rumpa mindre?

Beskylder stjernen for overdreven bruk av bilderedigering.

FACETUNE: Realitystjernen Khloé Kardashian beskyldes av fansen for overdreven bilderedigering på Instagram. Foto: NTB Scanpix
FACETUNE: Realitystjernen Khloé Kardashian beskyldes av fansen for overdreven bilderedigering på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Khloé Kardashian (35) har for lengst markert seg som et av Kardashian-familiens mest omtalte medlemmer. Med kritikk og romantiske nederlag haglende rundt seg har det nesten ikke vært stille fra Khloé det siste året - og det ser ikke ut til å stoppe med det første.

I løpet av sommeren og høsten har det spesielt vært fokus rundt 35-åringens ansikt, da fansen blant annet har vært overbevist om at Khloé har operert nesen sin.

Hun har selv i en video fra Vogues Youtube-serie ved navn «Vogues Beauty Secrets» forklart at det hele handler om at hun er besatt av sminketrenden konturering - som får ansiktet til å se smalere ut.

Men nå kan det også se ut til at deler av hennes nye «look» kommer av bilderedigering, nærmere bestemt Facetune.

BILDEFUSK: Samtidig som debatten går rundt barn og unges mentale helse og påvirkning fra sosiale medier, driver mangfoldige Instagram-stjerner med retusjering av egne bilder. Kine og Jonas avslører tre av de verst retusjerte bildene til en av de aller største på Instagram - Kim Kardashian. Vis mer

Sammenligner bilder

En Instagram-bruker kalt «CelebFace» har nemlig sammenlignet paparazzibilder av Khloé med hennes egne Instagram-bilder, og ulikhetene mellom bildene sjokkerer fansen.

Instagram-kontoen er kjent for å sette bilderetusjering på dagsorden, og legger støtt og stadig ut bilder av stjerner som tilsynelatende har gått for langt med sin redigering. Dette kommer frem ved at brukeren altså sammenligner «naturlige» paparazzibilder med redigerte bilder av kjendisene.

Til sine 1,2 millioner følgere delte Instagram-brukeren nylig en drøss med bilder av Khloé, hvor hennes overdrevne bruk av bilderedigering tilsynelatende avsløres. Det tok ikke lang tid før fansen gikk amok i kommentarfeltet, og flere stiller flere spørsmål ved redigeringen til realitystjernen.

- Redigerte hun virkelig rumpa si mindre, enda hun har fikset på den for å få den til å se større ut? Forvirrende, kommenterer en Instagram-bruker under bildene.

- Jeg nekter å tro det

Det faktum at det kan se ut til at Khloé har redigert bakenden sin mindre på et av bildene, er det flere som reagerer på. Samtidig mener andre at hun redigerer seg nærmest ugjenkjennelig.

- Det første er ikke Khloé, ingen sjans, jeg nekter å tro det, det er et helt annet ansikt, skriver en annen.

- Hun oppfører seg som om man ikke kan se henne på TV, kommenterer en tredje.

Til bildeserien av Khloé har Instagram-brukeren «CelebFace» selv kommet med et lite stikk til realitystjernen.

- Husk at du kan ikke Facetune energien din, men du kan alltid Facetune ansiktet ditt, står det skrevet under Instagram-innlegget.

Teksten refererer til et innlegg Khloé nylig la ut på sin egen bruker, hvor hun uttrykker at hun skulle ønske man kunne redigere energien sin. Realitystjernen delte ingen nærmere forklaring under innlegget, men det er nærliggende å tro at det var myntet på «hatere» og folk som kritiserer henne.

Khloé har tidligere blant annet skjult kommentarene under et av Instagram-bildene sine, der det er ganske åpenbart at hun har benyttet seg av kraftig bilderedigering:

Se dette innlegget på Instagram

Happy Monday 💋 old photo but I like it

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Ugjenkjennelig

Selv om Khloés bilderedigering nå avsløres på Instagram, ble rykter om en rekke kosmetiske inngrep Khloé skal ha gjennomgått - deriblant neseoperasjon - omtalt av kjendismedier allerede i januar i år.

Til tross for at Khloé avkreftet ryktene så sent som i juli, i den ovennevnte YouTube-videoen, var fansen igjen overbevist om at hun hadde operert seg etter noen nye bilder på Instagram i august.

View this post on Instagram

Hydrated and Healthy!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Samtlige Instagram-brukere gikk da så langt at de sammenlignet de nye bildene av Khloé med rap-artist Lil' Kim (45) og den avdøde popstjernen Michael Jackson, som begge er kjent for en rekke plastiske operasjoner.

Vår skjønnhetsekspert i Se og Hør og Aller Media, Cecilie Krogh, sa seg enig med fansen som mente at Khloé har gjort endringer på nesen sin.

STJERNEHÅR: Bli inspirert av Kourtney Kardashian til å lage din helt egen hårmaske. Her er en oppskrift som kun krever 4 ingredienser - og som man lager på 1,2,3! Vis mer

- Det er mye som kan skjules og fremheves ved hjelp av en godt påført sminke, påpekte hun.

Videre fortalte Krogh at hun likevel må skuffe alle som ønsker Khloés resultat ved hjelp av sminke.

- Plastisk kirurgi er eneste veien til denne nesen, konkluderte hun med etter å ha sett en bred variasjon av gamle og nye bilder av realitystjernens ansikt.

GLIPP: Kardashian-klanen får ofte mye oppmerksomhet for bildene de legger ut på sosiale medier, men detaljen på Kourtney Kardashians siste Instagram-bilde fikk virkelig folk til å sperre øynene opp. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Emilie Rydning Vis mer

LES OGSÅ: Vil gi sønnen søsken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer