Redigerte bort kroppskunst

Motemagasinet synes sexy Megan Fox hadde for mange tatoveringer.

RETUSJERT: Magasinet Grazia redigerte bort en av skuespillerens tatoveringer på forsiden av bladets mai-utgave.  Foto: Faksimile Grazia / All over press
RETUSJERT: Magasinet Grazia redigerte bort en av skuespillerens tatoveringer på forsiden av bladets mai-utgave. Foto: Faksimile Grazia / All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Megan Fox (25) topper stadig kåringene over verdens mest sexy kvinner, men ble kraftig retusjert på forsiden av det italienske motemagasinet Grazia. Skuespilleren står med ryggen mot kameraet og gir fotografen et sexy blikk over skulderen der hun poserer i en lekker hvit kjole med åpen rygg.

Antrekket avslører en av Fox’ tatoveringer – et sitat fra Shakespeares «King Lear» - på øvre del av ryggen, men magasinet har redigert bort 25-åringens andre tatovering, et Nietzsche sitat.

«De som danset ble sett på som gale av de som ikke kunne høre musikken,» står det på ryggen til Fox. 

Redaktørene i magasinet ønsket tydeligvis ikke kroppskunsten på forsiden, men inne i bladet er det samme bildet på nytt, men denne gangen med tatoveringen.

Fox har tidligere fortalt MTV at tatoveringen var inspirert av skuespilleren Mickey Rourke.

- Jeg har en tatovering på ribbena i hans ære. Jeg elsker ham veldig mye og synes han er helt spesiell.

Skjønnheten har åtte tatoveringer og viser dem ofte frem på badeferie og i reklamekampanjer. Nylig fjernet hun en av dem  - et bilde av Marilyn Monroe, fordi hun følte den ga henne negativ energi. 
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å kommentere graviditetsryktene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer