Julia Roberts og George Clooney:

- Reddet meg fra ensomhet

Åpner seg om den tøffe tiden under innspillingen.

MANGEÅRIGE VENNER: George Clooney og Julia Roberts har vært venner i mange år - her avbildet sammen på Cannes-festivalen i 2016. Nå dukker de snart opp på filmlerretet igjen. Foto: David Silpa/ UPI/ Shutterstock/ NTB
MANGEÅRIGE VENNER: George Clooney og Julia Roberts har vært venner i mange år - her avbildet sammen på Cannes-festivalen i 2016. Nå dukker de snart opp på filmlerretet igjen. Foto: David Silpa/ UPI/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Neste måned er Hollywood-skuespillerne George Clooney (61) og Julia Roberts (54) aktuell med en ny film, nemlig den romantiske komedien «Ticket to Paradise».

Filminnspillingen fant sted i Australia under coronapandemien, noe som ikke var bare-bare for Roberts. Nå åpner hun seg om hvordan Clooney-familien «reddet» henne under filmingen.

- Fullstendig ensomhet

I et nytt intervju med New York Times forteller Roberts og Clooney blant annet om hvordan det var å jobbe sammen igjen, etter at de tidligere har spilt sammen i filmene «Ocean’s Eleven» og «Money Monster».

Førstnevnte legger dog ikke skjul på at det var utfordrende for henne under innspillingen. Det skriver Deadline.

Roberts ble nemlig boende for seg selv, mens Clooney, kona Amal Alamuddin (44) og barna deres bodde i en utleiedel like ved. Som følge av de strenge coronarestriksjonene, kunne det fort bli ensomt for henne.

Videre forteller «Pretty Woman»-stjernen at Clooney og familien hjalp henne gjennom en tøff periode.

- Clooney-familien reddet meg fra fullstendig ensomhet og fortvilelse. Vi var i en boble, og det er det lengste jeg noen gang har vært borte fra familien min. Jeg tror ikke jeg har tilbrakt så mye tid alene siden jeg var 25, innrømmer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.