Julia Roberts og George Clooney:

- Reddet meg fra ensomhet

Åpner seg om den tøffe tiden under innspillingen.

MANGEÅRIGE VENNER: George Clooney og Julia Roberts har vært venner i mange år - her avbildet sammen på Cannes-festivalen i 2016. Nå dukker de snart opp på filmlerretet igjen. Foto: David Silpa/ UPI/ Shutterstock/ NTB
MANGEÅRIGE VENNER: George Clooney og Julia Roberts har vært venner i mange år - her avbildet sammen på Cannes-festivalen i 2016. Nå dukker de snart opp på filmlerretet igjen. Foto: David Silpa/ UPI/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert

Neste måned er Hollywood-skuespillerne George Clooney (61) og Julia Roberts (54) aktuell med en ny film, nemlig den romantiske komedien «Ticket to Paradise».

Filminnspillingen fant sted i Australia under coronapandemien, noe som ikke var bare-bare for Roberts. Nå åpner hun seg om hvordan Clooney-familien «reddet» henne under filmingen.

- Fullstendig ensomhet

I et nytt intervju med New York Times forteller Roberts og Clooney blant annet om hvordan det var å jobbe sammen igjen, etter at de tidligere har spilt sammen i filmene «Ocean’s Eleven» og «Money Monster».

Førstnevnte legger dog ikke skjul på at det var utfordrende for henne under innspillingen. Det skriver Deadline.

STØTTER HVERANDRE: Julia Roberts, George Clooney og kona hans Amal Alamuddin. Her er de sammen under filmfestivalen i Cannes i 2016. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB
STØTTER HVERANDRE: Julia Roberts, George Clooney og kona hans Amal Alamuddin. Her er de sammen under filmfestivalen i Cannes i 2016. Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer

Roberts ble nemlig boende for seg selv, mens Clooney, kona Amal Alamuddin (44) og barna deres bodde i en utleiedel like ved. Som følge av de strenge coronarestriksjonene, kunne det fort bli ensomt for henne.

Videre forteller «Pretty Woman»-stjernen at Clooney og familien hjalp henne gjennom en tøff periode.

- Clooney-familien reddet meg fra fullstendig ensomhet og fortvilelse. Vi var i en boble, og det er det lengste jeg noen gang har vært borte fra familien min. Jeg tror ikke jeg har tilbrakt så mye tid alene siden jeg var 25, innrømmer hun.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner delte telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøkte å ringe dem. Vis mer

Samtidig avslørte 54-åringen at det ikke bare var hun som syntes det var vanskelig.

- Etter dag 11 begynte Clooney å bli «litt gal», forteller hun.

Forsinkelser

Da alle landet i Australia måtte de nemlig sitte i karantene, noe som fort ble litt for lenge for Clooney. Han var vel og merke lite fan av karantenetiden.

- Det er derfor de oppfant alkohol, fleiper han under intervjuet, mens Roberts legger til:

- Eller sjokoladekjeks.

UGJENKJENNELIG: Popstjernen er nesten ugjenkjennelig etter dette. Video: Instagram @brianmcfadden123 Vis mer

I begynnelsen av 2022 ble produksjonen av «Ticket to Paradise» forsinket, siden coronatilfellene begynte å øke i Australia.

Den gang rapporterte Deadline at det var flere medlemmer i rollebesetningen og crewet som hadde testet positivt, og filmens amerikanske stjerner hadde fløyet hjem for å vente på at smitten skulle begynne å avta.

LES OGSÅ: - Alt forandret seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer