Leonoardo DiCaprio:

Reddet mann fra å drukne

Hollywood-stjernen mottok nødsignal om at en mann hadde falt over bord fra en yacht.

DRAMATISK: Leonardo DiCaprio (ytterst t.v.) var på ferie like utenfor St.Barts da han, kjæresten Camila Morrone, og vennene mottok nødsignalet om at en mann hadde falt over bord. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Leonardo DiCaprio (ytterst t.v.) var på ferie like utenfor St.Barts da han, kjæresten Camila Morrone, og vennene mottok nødsignalet om at en mann hadde falt over bord. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio (45) fikk nok en mer dramatisk juleferie enn først antatt, da han skal ha blitt nødt til å kaste alt han hadde i hendene for å redde livet til en ukjent mann.

Det melder flere amerikanske medier, deriblant E! News, Page Six og The Sun.

45-åringen skal ha feriert like utenfor ferieøya St. Barts sammen med kjæresten, 22 år gamle Camila Morrone, og noen venner da en mann falt over bord fra en Club Med-yacht i Karibien i slutten av desember.

- Leonardo spilte en forbløffende rolle i sin egen virkelige Hollywood-film. Han reddet livet til en mann som falt over bord, og som på mirakuløst vis overlevde etter å ha tilbrakt elleve timer i vannet. Leonardos båt var den eneste som søkte etter ham, forteller en kilde til The Sun.

Vis mer

Kunne druknet

Mannen, som ifølge den britiske tabloidavisen er en 24 år gammel franskmann, skal ha vært beruset på tidspunktet da ulykken fant sted. Leonardo skal ha mottatt det internasjonale nødsignalet «mayday», og besluttet å søke etter den unge mannen.

Ifølge kilden var Leonardo, kjæresten og vennegjengen de eneste som responderte på nødsignalet, og dermed franskmannens eneste sjanse til å overleve.

The Sun skriver videre at 24-åringen skal ha vært svært dehydrert og nær å drukne da Hollywood-stjernen fant ham i vannet.

KOM TIL UNNSETNING: Leonardo DiCaprio, kjæresten Camila Morroe og resten av vennegjengen skal ha reddet franskmannen opp fra vannet. Foto: NTB Scanpix
KOM TIL UNNSETNING: Leonardo DiCaprio, kjæresten Camila Morroe og resten av vennegjengen skal ha reddet franskmannen opp fra vannet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han hadde tråkket i vannet og fortsatt klart å veive med armene sine da Leonardo var i nærheten. Det var ikke lenge før dagslyset forsvant og det var ventet et massivt regnvær. Mannen var dødsdømt, fortsetter kilden, og legger til:

- Han trodde at han drømte da han ble reddet av et av verdens mest berømte ansikter.

Etter å ha blitt dratt om bord skal franskmannen ha hulket og vært ute av seg. Trygt oppe av vannet skal 24-åringen ha fått drikke, mat og tørre klær før han ble overgitt til kystvaktene for medisinsk behandling.

Vis mer

Nær døden under haiangrep

Hollywood-stjernen har selv opplevd å være nær døden en rekke ganger. Den prisvinnende skuespilleren har tidligere avslørt at han så døden i hvitøyet da han kom ansikt til ansikt med en sulten hai under innspillingen av filmen «Blood Diamond» i 2006.

- En hvithai kom seg inn med halve kroppen i buret mitt da jeg dykket i Sør-Afrika, fortalte Leonardo til magasinet Wired i 2015.

Hendelsen utspant seg da vannet ble fylt med tunfisk, og en bølge skylte dem inn i buret.

- Jeg sank ned mot gulvet og prøvde å ligge flatt. På en armlengdes avstand fra hodet mitt glefset haien mot meg fem, seks ganger. Instruktørene sa at noe slikt aldri tidligere hadde skjedd i løpet av de 30 årene de hadde jobbet der, fortsatte han.

2006: Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio har tidligere ikke lagt skjul på at han har vært nær døden opptil flere ganger i løpet av livet sitt. Her avbildet i filmen «Blood Diamond». Foto: NTB Scanpix
2006: Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio har tidligere ikke lagt skjul på at han har vært nær døden opptil flere ganger i løpet av livet sitt. Her avbildet i filmen «Blood Diamond». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under intervjuet nevnte Hollywood-stjernen også enn annen gang hvor det kunne gått skikkelig galt. Da var Leonardo på vei til Russland, men måtte nødlande i New York.

- Jeg satt og så ut på vingen da hele tingen eksploderte i en ildkule. Det var helt vilt. Alle motorene ble slått av i et par minutter, så vi satt bare der i total stillhet mens vi skled gjennom luften. Ingen sa noe før de startet motorene igjen og nødlandet på JFK, fortalte Leonardo.

Vis mer

LES OGSÅ: Nektet å svare på kollegenes «Titanic»-spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer