Reddet livet til beruset mann

Sarah Harding tok ansvar på party-øya Ibiza.

EDRU ENGEL: Den britiske popstjernen Sarah Harding slet tidligere med både depresjoner, pille- og alkoholmisbruk. Men de siste månedene har hun vært på vannvogna, til hell for en døddrukken mann på party-øya Ibiza forrige uke. Sangeren tok grep og  Foto: FAMEFLYNET NORWAY
EDRU ENGEL: Den britiske popstjernen Sarah Harding slet tidligere med både depresjoner, pille- og alkoholmisbruk. Men de siste månedene har hun vært på vannvogna, til hell for en døddrukken mann på party-øya Ibiza forrige uke. Sangeren tok grep og Foto: FAMEFLYNET NORWAY Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske popstjernen Sarah Harding (30), kjent fra jentegruppa Girls Aloud, trådte til som en reddende engel på Ibiza forrige uke.

Harding, som selv sluttet å drikke etter å ha vært innlagt på avrusning i fjor, bidro til å berge livet til en beruset mann som lå i veibanen, skriver ContactMusic.

- Sarah kjørte rundt på øya i en leiebil da hun fikk øye på den unge mannen, som lå bevisstløs på ryggen med oppkast rundt seg. Hun la seg på bremsene og løp bort for å se om det gikk bra med ham. Heldigvis pustet han fortsatt, men hun var redd han ville bli kvalt om han kastet opp igjen. Så hun la ham i stabilt sideleie og fikk stanset en passerende bil for å få videre assistanse, forteller et øyenvitne til Daily Mirror ifølge ContactMusic.

Artisten har tidligere uttalt at alkohol- og pillemisbruket holdt på å koste henne livet, noe som kan være grunnen til at hun reagerte lynraskt på party-øya forrige mandag. Den fulle mannen ble hentet av en ambulanse og fraktet til sykehus.

- Ambulansepersonalet sa at han måtte bli pumpet, og de takket Sarah for å ha grepet inn. Sarah sa at hun syntes synd på fyren og ikke klarte å kjøre videre uten å ha forsikret seg om at det gikk bra med ham, uttaler øyenvitnet videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så lykkelige!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer