Reddet livet med «Skal vi danse»

Fotograf Per Heimly levde så usunt at han hadde sosial angst, og fryktet et hjerteinfarkt.

NY GIV MED NYTT LIV: Etter at Per Heimly begynte med «Skal vi danse»-treningen med Therese Cleve-Stiansen har han gått ned omlag ti kilo, og føler seg yngre og mer skjerpet enn på mange år (t.h). Før, som i 2012 (ytterst t.v),var trening noe han aldri prioriterte. Foto: Stella Pictures
NY GIV MED NYTT LIV: Etter at Per Heimly begynte med «Skal vi danse»-treningen med Therese Cleve-Stiansen har han gått ned omlag ti kilo, og føler seg yngre og mer skjerpet enn på mange år (t.h). Før, som i 2012 (ytterst t.v),var trening noe han aldri prioriterte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld svingte Per Heimly (42) seg på TV 2-parketten i «Skal vi danse» for annen gang.

Det var NRK-programleder Kash King (25) som ble førstemann til å forlate dansekonkurransen. Det betyr at kjendisfotografen, som i utgangspunktet ikke hadde lyst til å delta i programmet, får mer tid til aktiviteten som har snudd livet hans på hodet.

- Jeg føler meg plutselig dritslank (...) Jeg er mer skjerpet i hodet, og av en eller annen grunn tar jeg bedre bilder, forteller den nå dans- og treningsfrelste Heimly til VG.

Siden før sommeren har 42-åringen gått ned litt over ti kilo, og målet er å gå ned ti kilo til - uavhengig av når han ryker ut av «Skal vi danse».

I juni fortalte Heimly til Seoghør.no hvorfor han i år takket ja til å delta i underholdningsprogrammet, etter å ha takket nei en rekke ganger tidligere.

- Jeg kom frem til at det er en fin mulighet til å komme i form. Det er på mange måter mitt siste håp i livet til å komme i gang med trening, fortalte han da.

Saken fortsetter under bildet.

Sterk sosial angst

Overfor VG innrømmer fotografen at den fysiske formen hans tidligere var så dårlig at han også slet psykisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer