FLERE BARN? Brad Pitt og Angelina Jolie ønsker to nye barn i løpet av neste år. Nylig besøkte Brad Venezia i forbindelse med sin nye film. Foto: Stella Pictures
FLERE BARN? Brad Pitt og Angelina Jolie ønsker to nye barn i løpet av neste år. Nylig besøkte Brad Venezia i forbindelse med sin nye film. Foto: Stella Pictures Vis mer

Reddet gutt fra å drukne

Brad Pitt er en stor helt - også utenfor filmlerretet.

SEHER.NO: Nylig var Brad Pitt (44) i Venezia for å promotere sin nye film, "Burn After Reading". Og oppholdet i den romantiske italienske byen kunne blitt mer drømatisk enn han hadde drømt om - hadde det ikke vært for ham selv...

For en liten gutt var nærmest desperat etter en autograf da han fikk øye på Hollywood-stjernen. Alt endte i at gutten skled - og holdt på å falle rett i kanalen. Men Brad reddet ham fra en mulig tragisk skjebne ved å strekke ut en arm, og dra gutten trygt i sikkerhet.

- Gutten var desperat etter en autograf. Det var horder av paparazzier rundt Brad Pitt, og gutten prøvde å komme seg gjennom mengden da han skled og holdt på å falle. Men Pitt fikk reddet ham i siste øyeblikk, sier et øyenvitne, ifølge FemaleFirst.

Etter den skremmende hendelsen, skrev den amerikanske hjerteknuseren gladelig en autograf til det uheldige barnet. Etterpå hastet han videre.

Brad Pitt, som i juli ble far til tvillingene Knox Leon og Vivienne Marcheline, avslørte nylig at han gjerne vil ha to barn til med Angelina Jolie (33).

- Tvillingene har det bra. Og jeg skal ha to til i løpet av det neste året, sa han nylig på spørsmål om hvordan tvillingene har det.

Har du etendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Her er tvillingene!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.