Kylie Jenner:

Reddet fra innbruddstyv

Basketballstjernen stoppet innbruddstyv, og reddet med det Kylie Jenners hjem.

INNBRUDD: Kylie Jenner var ikke langt unna å bli offer for en innbrusstyv. Det var imidlertid før tyven ble stoppet av en basketballstjerne. Foto: SplashNews / NTB
INNBRUDD: Kylie Jenner var ikke langt unna å bli offer for en innbrusstyv. Det var imidlertid før tyven ble stoppet av en basketballstjerne. Foto: SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske basketballstjernen, DeMar DeRozan (31), har mildt sagt fått heltestatus på sosiale medier. Basketspilleren, som spiller i NBA for San Antonia Spurs, skal nemlig ha reddet en av Instagrams yndlinger fra å bli ranet.

19. november gjorde nemlig en mann innbrudd i hjemmet hans. Inntrengeren tok seg opp i andre etasje i 31-åringens hus, der han havnet på lekerommet der en av basketspillerens barn oppholdt seg.

31-åringen, som er nesten to meter høy, skal deretter ha hørt romstering og rast avgårde mot rommet for å se hva som foregikk. Der sto han brått ansikt til ansikt med innbruddstyven, som han deretter skal ha jaget ut av huset, ifølge TMZ.

SNAKKER UT: For fire år siden ble realitystjernen Kim Kardashian West (40) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuken. Video: E! Online Vis mer

Feil hus

Politiet forteller til TMZ at mannen deretter skal ha forvunnet fra området - før han kort tid senere returnerte til 31-åringens inngjerdede bosamfunn.

Da han forsøkte å komme seg inn ble han imidlertid stoppet av vektere, som ringte politiet.

Grunnen til at NBA-stjernen nå blir sett på som en ekte amerikansk helt, er at det ikke egentlig var hans hus som var målet. Innbruddstyven skal nemlig ha forsøkt å komme seg til Kylie Jenners (23) hus, men gjorde en grov feilvurdering.

Basketspilleren og realitystjernen bor i samme inngjerdede bosamfunn.

Mannen, hvis identitet foreløpig er ukjent, ble senere arrestert og siktet for innbrudd. Han har også blitt ilagt et besøksforbud som nekter ham å nærme seg DeMar og Kylies hus.

«THE HOLIDAY»: Det er ingen tvil om at «The Holiday» er et absolutt must for mange før jul, men hvordan ser stjernene egentlig ut i dag? Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Har vært gjennom verre ting

Denne helgen bekreftet han selv hendelsen. Det gjorde han i forbindelse med et intervju, der reporteren stilte han spørsmål om innbruddet.

I en video publisert på Twitter svarer han:

- Ja, det går fint. Jeg vokste opp i Compton - jeg har vært gjennom verre ting, svarer 31-åringen.

Compton er en by i California som er kjent for både fattigdom og mye kriminalitet, deriblant høy forekomst av gjengvold.

Kylie Jenner har foreløpig ikke uttalt seg om saken.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Brultat overfalt og ranet

31-åringen er langt fra den første kjendisen som har hatt problemer med ranere og inntrengere.

En av de aller mest omtalte ofrene de siste årene er Kylie Jenners egen søster, Kim Kardashian West (40). Hun ble som kjent brutalt overfalt og ranet i Paris, og hun har selv ved flere anledninger omtalt den skremmende hendelsen.

Det er nå fire år siden 40-åringen ble liggende bundet og hjelpeløs i et badekar, da bevæpnede menn stormet luksusleiligheten hennes i Paris.

De fem ranerne som brøt seg inn på hotellrommet hennes fikk med seg smykker til en verdi på flere titalls millioner kroner, og ifølge CNN skal 40-åringen ha tryglet ranerne om å la henne leve. Natten i den franske hovedstaden kunne fort resultert i noe fatalt, men Kardashian slapp unna med skrekken.

LES OGSÅ: Robbet for millioner etter sleips innbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer