Reddet ekteskapet ved å flytte inn i hvert sitt hus

- Vi har det bedre slik ting er nå, sier stjerneparet Kris og Bruce Jenner.

STORE STJERNER: Kris Jenner sammen med alle døtrene som er kjent fra reality-serien "Keeping Up With the Kardashians". Fra venstre: Khloe, Kylie, Kris, Khourtney, Kim og Kendall. Foto: FAME FLYNET
STORE STJERNER: Kris Jenner sammen med alle døtrene som er kjent fra reality-serien "Keeping Up With the Kardashians". Fra venstre: Khloe, Kylie, Kris, Khourtney, Kim og Kendall. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter lang tids spekulasjener bekreftet realityparet Kris (58) og Bruce Jenner (64) i oktober i fjor at de hadde gått fra hverandre etter 22 år.De to - som er mor og stefar til de kjente søstrene Kim, Khloe og Kourtney Kardashian, har blitt berømte gjennom TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Men selv om de nå lever separate liv har de ikke noen umiddelbare planer om å skille seg.

- Jeg tror ikke vi har bestemt oss for å ta det valget enda. Vi er bestevenner og snakker sammen hele tiden, forteller TV-stjernen på talk-showet «Today» torsdag, ifølge Access Hollywood.

- Vi har det bedre slik ting er nå. Vi er veldig lykkelige. Livet er normalt utenom at vi bor i to forskjellige hus.

Men det er en ting som irriterer henne med eksen - den nye hestehalen hans.

- Jeg prøver å få kontroll over den. Den trenger sin egen manager, tror jeg. Vi har alle sammen rottet oss mot ham for å prøve å få ham til å kvitte seg med den, ler hun.

Det er ikke bare hårsveisen Bruce har ville å forandre på etter bruddet. Han skal også ha et ønske om å fjerne adamseplet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer