Reddet døddrukken jente

Sofia Vergara hadde ingen stjernenykker da hun så en festdeltaker kollapse på Casino.

SKJEBNEKVELDEN: Sofia Vergara ble knipset sammen med kjendisvennene Wilmer Valderrama (t.v) og Joe Jonas bare noen timer før heltedåden. Foto: All Over Press
SKJEBNEKVELDEN: Sofia Vergara ble knipset sammen med kjendisvennene Wilmer Valderrama (t.v) og Joe Jonas bare noen timer før heltedåden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den colombianske skjønnheten Sofia Vergara (39) feiret nyttårsaften i Las Vegas med gode venner. 

Og da Vergara ble vitne til en stupfull jente som ikke klarte å gjøre rede for seg, i det hun var på vei ut av det trendy utestedet «Hyde Belliago» i 3-tiden, tok hun saken i egne hender.

Skuespillerinnen, kjent fra ABC-serien «Modern Family» og chickflick-filmen - med det klingende navnet - «New Year's Eve», løp bort til jenta som falt bevisstløs om på gulvet. Vergara ropte så etter lege-fetterens assistanse, skriver nettstedet TMZ.

Vergara og vennene hennes ble hos henne fram til ambulansen kom og tok hånd om den fulle jenta. Innsatsen hennes har i ettertid blitt kalt heroisk, men selv mener Sofia at hun gjorde det som alle andre ville ha gjort.

- Hun var litt full, ikke sant. Det var Vegas. Det var nyttårsaften. Alle ville gjort det samme, sier hun i et radiointervju med «Kidd Kraddick in the Morning».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg en kjæreste 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer