Reddet av silikon-puppene

- De virket akkurat som airbager!

STORE: Ifølge politimannen på åstedet, var det puppene på 80DD som reddet jentas liv. De er på størrelse med Pamela Andersons. Foto: All Over Press
STORE: Ifølge politimannen på åstedet, var det puppene på 80DD som reddet jentas liv. De er på størrelse med Pamela Andersons. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bulgarske Elena Marinova (24) er overlykkelig for at hun lever. Det kan hun takke silikonimplantatene sine for!

For da Marinova forrige uke mistet styringen på den rustne bilen sin og kolliderte i full fart med en annen, slo ikke airbagen seg ut!

Men takket være silikonpuppene hennes - som er størrelse 80DD - ble de fysiske skadene på jenta minimale, skriver Ananova.

- Brystene tok støyten, forteller en av politimennene som kom til ulykkestedet like etter.

- De virket akkurat som airbager, for de beskyttet jentas ribben og vitale organer, sier han, men tilføyer kjapt folk heller må sørge for at airbagene deres virker, enn at man kjøper seg store silikonpupper.

- Selv om de reddet Elenas liv, fungerer airbager bedre, sier han.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer