MEDPROGRAMLEDER: Kristoffer Kriss Tømmerbakke fra rapduoen Erik og Kriss programleder Katrine Moholts høyre hånd i «Allsang på grensen» på TV 2.  Foto: Stella Pictures
MEDPROGRAMLEDER: Kristoffer Kriss Tømmerbakke fra rapduoen Erik og Kriss programleder Katrine Moholts høyre hånd i «Allsang på grensen» på TV 2. Foto: Stella PicturesVis mer

Reddet av kjæresten

- Det hjalp på nervene å få et par gode, varme kyss og noen utvalgte ord, innrømmer Kristoffer Tømmerbakke.

SEOGHØR.NO: Torsdag forrige uke var Kristoffer Tømmerbakke (29) fra rapduoen Erik og Kriss programleder Katrine Moholts (39) høyre hånd i «Allsang på grensen» på TV 2.

Han innrømmer at nervene var i høyspenn før showet.

- Det er mange følelser i sving, og jeg var spent på hvordan det kom til å bli å kombinere rollene som både programleder og artist. Det var det som uroet meg mest, erkjenner Kriss overfor Se og Hør.

Kjæresten Rakel Susanne Olsen (27) satt heldigvis parat til å hjelpe. De har vært et par siden 2011.

- Jeg ringte til Rakel da jeg begynte å bli nervøs, og hun hoppet på toget til Halden. Da fikk jeg noen gode varme kyss i kulda og noen godt utvalgte ord, og det hjalp veldig, innrømmer en letter Kriss etter sending.

Rakel var til stede gjennom hele showet, og var tydelig stolt av kjæresten innsats.

- Hvordan var det å bli hentet inn som støtte?

- Det var veldig koselig. Man må jo stille opp for kjæresten sin. Jeg syns han gjorde det strålende, smiler Rakel til Se og Hør.

Kriss var også fornøyd med egen innsats.

- Jeg har ikke vært programleder på denne måten før. Det ga mersmak. Hvis Katrine trenger hjelp flere ganger, så kommer jeg til å si ja, erklærer Kristoffer med glimt i øyet.

LES OGSÅ: Kurt i Cola-krig