Dolly Parton:

Reddet 9-åring: - Jeg er en engel

Countrylegenden skal ha reddet en ni år gammel jente.

REDDET JENTE: Countrysangeren Dolly Parton skal ha reddet en ni år gammel jente fra å bli påkjørt. Her avbildet med Jennifer Aniston. Foto: Matt Baron/REX/NTB
REDDET JENTE: Countrysangeren Dolly Parton skal ha reddet en ni år gammel jente fra å bli påkjørt. Her avbildet med Jennifer Aniston. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert

Man kan trygt si at countrydronningen Dolly Parton (74) fortsatt holder koken. Når hun i januar fyller 75 år, kan hun se tilbake på en svært imponerende musikalsk karriere.

Ikke bare har hun gjort stor suksess med låter som «9 to 5» og «Jolene», men hun har gjennom årene også vært å se på skjermen.

Når julen nå står på trappene, kan ivrige fans glede seg over at 74-åringen igjen er å se på film. Hun spiller nemlig i den nye julefilmen på Netflix, «Christmas on the Square».

Nå er det imidlertid ikke skuespillerprestasjonene som skaper overskrifter. I et nytt intervju kommer det nemlig fram at 74-åringen har reddet et liv.

«71 grader nord» kan være tøft for hvem som helst - også for Jahn Ivar «Mini» Jakobsen. Han sier en episode med Mia Gundersen reddet livet hans under oppholdet. Vis mer

- Dro meg av veien

Det er i et intervju med Inside Edition, gjengitt av CNN, hennes ni år gamle motspiller, Talia Hill, forteller at Dolly reddet livet hennes under innspillingen av Netflix-filmen.

- Vi var på settet og jeg sto ved kakaostasjonen da de ba meg om å gå tilbake til posisjon. Mens jeg gikk kom det en bil kjørende, og noen tok tak i meg og dro meg av veien - og det var Dolly Parton, forteller 9-åringen.

Videre forteller Hill at countrydronningen sa «Vel, jeg er en engel, vet du», og refererte til rollen hennes i filmen, der hun spiller en engel.

- Jeg var i sjokk. Hun klemte og ristet meg og sa «Jeg reddet livet ditt!», og mamma svarte «Ja, det gjorde du, Dolly Parton. Det gjorde du!»

I filmen spiller 74-åringen en engel som skal redde en lite landsby fra å bli solgt til et selskap, som ønsker å bygge om området til et shoppingsenter.

«THE HOLIDAY»: En av de koseligste julefilmene har rukket å bli 13 år gammel! Spesielt barneskuespillerne har forandra seg - veldig! Bilder: NTB Scanpix. Reporter: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

Åpen for Playboy-comeback

Til tross for at 74-åringen kan sies å være godt opp i årene, er hun ungdommelig til sinns. Som nevnt fyller hun 75 år i januar - en bursdag hun ønsker å markere på størst mulig vis.

Parton stilte nemlig opp som forsidepike i Playboy-magasinet i 1978, og leker med tanken om å gjenta meritten. Det avslørte hun i BBC-podkasten «Scott Mills and Chris Stark» tidligere i høst, på spørsmål fra førstnevnte.

- Ja, det kan hende jeg gjør det, hvis det kan gjøres smakfullt, og de ønsker det, og vi kan gjøre et fint intervju på innsiden. Så ja, vi har snakket om det, fortalte hun.

Den gangen stilte hun i kaninører og glitrende tversoversløyfe, med en utringning av type dyp. Om det er samme drakt hun vil stille i nå gjenstår å se, men 74-åringen mener antrekket ville passet den dag i dag.

LES OGSÅ: Nektet å avsløre sin hemmelige elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer