Wenche Andersen i «God morgen Norge»:

Redder nordmenn i ribbekrise på julaften

TV-kokken Wenche Andersen har flere ganger hjulpet nordmenn som får uventede problemer med festmiddagen.

GIR GODE RÅD: Sliter du med å få ribbesvoren sprø? Eller er pinnekjøttet hakket for salt? TV-kokk Wenche Andersen røper at mange nordmenn tar kontakt om «matkriser» på julaften. Foto: Espen Aarebrot-Heiestad/ TV 2
GIR GODE RÅD: Sliter du med å få ribbesvoren sprø? Eller er pinnekjøttet hakket for salt? TV-kokk Wenche Andersen røper at mange nordmenn tar kontakt om «matkriser» på julaften. Foto: Espen Aarebrot-Heiestad/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Helt siden 1994 har fjernsynskokk Wenche Andersen (63) disket opp de lekreste retter for tv-seerne i «God morgen Norge» på TV 2.

Men selv om julefreden er i ferd med å senke seg, har ikke den populære tv-kokken tatt seg ferie ennå.

Både lille julaften og selveste julaften er Wenche Andersen nemlig på jobb i tv-studio, der hun leder «God jul Norge» sammen med kollegene sine i «God morgen Norge».

- Etter sending på julaften reiser jeg til sønn og svigerdatter i Grimstad, og kommer til dekket bord, og blir der noen dager. Og så forsvinner jeg nok til fjells, etter det, forteller Andersen til Se og Hør.

«Er det krise hos noen?»

Selv om tv-sendingen er ferdig klokka 10 om formiddagen på julaften, betyr ikke det at Wenche tar seg helt fri etter at hun forlater TV 2s lokaler og vender nesa mot familie og ferdig julemiddag.

63-åringen røper nemlig at det er mange som tar kontakt med henne for å få hjelp med julematen - også i siste liten.

Ifølge tv-kokken er det mange som ringer inn til sentralbordet i TV 2 for å få matråd fra henne, men at sentralbordet «heldigvis siler littegrann» i henvendelsene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer