WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 05:  Director Guy Richie and singer Madonna leave the Vanity Fair Oscar Party at Mortons on March 5, 2006 in West Hollywood, California.  (Photo by Mark Mainz/Getty Images) *** Local Caption *** Guy Richie;Madonna

* SPECIAL INS Foto: All Over Press
WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 05: Director Guy Richie and singer Madonna leave the Vanity Fair Oscar Party at Mortons on March 5, 2006 in West Hollywood, California. (Photo by Mark Mainz/Getty Images) *** Local Caption *** Guy Richie;Madonna * SPECIAL INS Foto: All Over PressVis mer

Redder forholdet med baby

Madonna og Guy håper adopsjon er løsningen på ekteskapsproblemene.

I et desperat forsøk på å redde sitt seks år lange ekteskap skal Madonna (48) og Guy Ritchie (37) adoptere en baby fra Afrika. Det skriver People som avslører at superparet tror at et nytt tilskudd til familien bil gi deres turbulente forhold en ny start.

Popdronningen og regissør-ektemannen skal fly til Malawi neste måned i forbindelse med et veldedighetsprosjekt for å hjelpe foreldreløse barn i det AIDS-herjede området . Samtidig planlegger de å ta med seg et av barna hjem fra barnehjemmet Mphamdula.

- Det er ingenting Guy ønsker mer enn å få et barn til med Madonna. Men etter å ha prøvd i flere måneder har det foreløpig vist seg å være umulig. Madonna har derfor falt for tanken på å adoptere fra Malawi, forteller en venn av paret.

Men den siste tiden har vært tøff for superparet. Madonna reiser for tiden fra land til land i forbindelse med sin Confessions-turné og paret skal ha kranglet gjentatte ganger over telefonen.

Madonnas tilknytning til Kabbalah-sekten, hennes flørtende turné-oppførsel og uoverensstemmelser vedrørende oppdragelsen av barna Lourdes og Rocco skal ha vært noen av årsakene til de mange kranglene.

- Guy føler ofte at han blir stående på sidelinjen. Han virker som en skygge av seg selv. Det er veldig trist å se på, for han er svært glad i sin kone og krevde blant annet skjerpet sikkerhet rundt turnéen hennes, sier en kilde til avisen.

Madonna fortsetter imidlertid å leve superstjerne-livet, og tidligere i år ble det hevdet at paret vurderte separasjon. Parets talspersoner nekter å kommentere ryktene rundt forholdet og adopsjonen.