Redder Elias dagen?

Elias er i trøbbel i sin første film. Han er suspendert som redningsskøyte og må finne både Kongeskipet og Prinsessebåten.

NYE KARAKTERER: #201dElias og kongeskipet#201d introduserer en rekke nye personer, her ser du Prinsessebåten.  Foto: Filmkameratene
NYE KARAKTERER: #201dElias og kongeskipet#201d introduserer en rekke nye personer, her ser du Prinsessebåten. Foto: Filmkameratene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
”Elias og kongeskipet” har premiere i nå!

Serier for barn faller ikke alltid i smak hos foreldre, men det hersker ingen tvil om at de 26 episodene om den sympatiske redningsskøyta Elias har tatt både unge og gamle med – for å bruke et passende uttrykk – storm. Snille og nysgjerrige Elias’ sine eventyr i kystsamfunnet Lunvik er både underholdende og godt laget, og tåler flere gjensyn.

Serien ble skapt av småbarnsforeldrene Alf Knutsen og Sigurd Slåttebrekk fra Herøy i Helgeland, og det ingen tvil om Elias-episodene har mye autensitet ved seg. Og slikt liker voksne.

PAPARAZZI
”Elias og kongeskipet” handler om jakten på Kongeskipet, som er forsvunnet fra Kongshavna. Båtene tror han leter etter Prinsessebåten som forsvant i Svartstrauem for et halvt år siden. Elias blir med på jakten, men røper ikke at han er suspendert som redningsskøyte. Dette skaper problemer for Elias.  Ikke minst når tre heseblesende paparazzi-båter får snurten i at Kongeskipet er borte. Heldigvis har Elias venner som kan hjelpe han.

Filmen byr på en rekke nye morsomme Elias-karakterer, samt at kjente navn som Ane Dahl Torp, Per Christian Ellefsen, Marit A. Andreassen og Nils Ole Oftebro, bidrar med sine stemmer. Se også opp for sesongens revyfantomer Raske Menn, som spiller tre tabloidjournalister på sitt mest ekstreme. Og Aleksander Emil Dyrberg Ek er som vanlig dyktig i rollen som Elias.

Dette blir en av årets største norske kinosuksesser!
I samarbeid med:
 Filmweb.no Mix Scene 1 Pioneer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer