FEST: Skandalene har ikke akkurat fotfulgt den dyktige skuespilleren, men Woody Allen er allikevel bekymret for valgene Scarlett tar. Foto: All Over Press
FEST: Skandalene har ikke akkurat fotfulgt den dyktige skuespilleren, men Woody Allen er allikevel bekymret for valgene Scarlett tar. Foto: All Over PressVis mer

Redd Scarlett blir partyjente

Woody Allen håper Scarlett ikke velger fester over karrieren.

SEHER.NO: Filmregissør Woody Allen (72) utrykker bekymring for Scarlett Johansson (23) og er redd hun vil kaste bort skuespillerkarrieren sin på fest og fanteri.

Han mener hun heller burde hente inspirasjon fra Meryl Streep.

Den kritikerroste regissøren har jobbet med 23-åringen på flere filmprosjekter og hevder hun er en av sin generasjons mest talentfulle skuespillere.


Men Allen er livredd for at Scarletts sjanser til å gjøre braksuksess som skuespiller skal ødelegges av at hun ender på samme spor som flere andre skuespillerene på hennes alder.

Filmindustrien er nemlig velkjent for sine heftige fester...

- Johansson er så vakker og så sexy og så dyktig...hun kan gjøre hva som helst, men hun må ta de riktige beslutningene når det gjelder roller, og hun må holde seg langt unna utagerende fester, sier Allen til New York Post.


- Jeg har ikke lyst til å lese om kjærlighetseskapadene hennes i avisen, at hun er på rehab eller at hun går på piller. Jeg synes ikke at hun alltid har tatt så gode valg. Hun må ta karrieren sin på alvor, sånn som Meryl Streep gjorde.

Les også: Årets hotteste trender!