- Redd jeg kommer til å dø mens jeg er ung

Adele Adkins er redd sceneskrekken vil gå på livet løs.

FRYKTER FOR LIVET: Den britiske stjerneartisten Adele har så alvorlig sceneskrekk at hun er redd stressnivået vil komme til å ta livet av henne. Røykingen, som hun også sliter med å slutte med, hjelper neppe på helsa. Her avbildet i 2009, etter at  Foto: Stella Pictures
FRYKTER FOR LIVET: Den britiske stjerneartisten Adele har så alvorlig sceneskrekk at hun er redd stressnivået vil komme til å ta livet av henne. Røykingen, som hun også sliter med å slutte med, hjelper neppe på helsa. Her avbildet i 2009, etter at Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den britiske artisten og «Someone Like You»-sangeren Adele Adkins (23) har gjort stor suksess i musikkverdenen de siste årene.

Hun har vunnet en rekke priser, deriblant to Grammy-priser og en BRIT Award. Men den suksessrike, unge artisten er redd musikkarrieren vil komme til å kreve en svært høy pris. 23-åringen er nemlig rammet av så alvorlig sceneskrekk at hun frykter stressnivået vil ta livet av henne.

- Herregud, jeg blir helt lamskått av redsel. Jeg har forferdelig sceneskrekk, så jeg vet ikke hva som får meg til å opptre. Jeg tror jeg kommer til å dø ung fordi jeg er utsatt for så mye stress hele tiden, innrømmer hun ifølge FemaleFirst.

Adele har faktisk så store stressproblemer at hun ikke klarer å bo alene. Etter å ha sluppet debutalbumet «19» i 2008, skal hun ha forsøkt å bo for seg selv i en leilighet i Notting Hill i London. Men det var et prosjekt hun raskt måtte gi opp.

- Livet mitt falt fra hverandre. Telefonen min ble koblet ut, kredittkortet mitt ble sperret, huset var bomba. Det var fryktelig. Jeg klarte ikke å fungere uten moren min, så jeg flyttet hjem til henne igjen, avslører den talentfulle artisten overfor britiske OK! Magazine ifølge FemaleFirst. 

Adele slapp sitt album nummer to, «21», i januar. Den nervøse britens andrealbum har vært rangert på toppen av hitlistene verden over.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ingen affære med henne