IKKE ANNERLEDES: Seal vil ikke at Leni skal føle seg annerledes, og har gitt henne sitt etternavn. Foto: STELLA PICTURES
IKKE ANNERLEDES: Seal vil ikke at Leni skal føle seg annerledes, og har gitt henne sitt etternavn. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Redd jeg ikke hadde mer kjærlighet å gi

Men så var det kjærlighet ved første blikk...

SEHER.NO: For første gang snakker Heidi Klums ektemann Seal ut om det siste tilskuddet i familien - og Heidis datter som hun fikk med milliardæren Flavio Briatore.

- Før hun ble født tok jeg meg selv i å tenke at vi hadde tre barn. Hvordan i alle dager skulle jeg finne mer kjærlighet å gi til et barn til? sier den populære sangeren til Hello! Magazine.

Men det viste seg å være kjærlighet ved første blikk for firebarnsfaren.

- Første gang jeg holdt henne i armene mine, så hun på meg med denne minen - som hun definitivt har fått fra meg - og et ansiktsutrykk som klart sa at hun hadde en mistanke om at jeg var hennes far. Jeg falt helt pladask på det tidspunktet, forteller han Hello!.

46-åringen som har to sønner fra før av med Heidi - Henry (4), og Johan (3)- fortalte også om sine tanker rundt adopsjonen av Heidis datter, Leni.

- Heidi og jeg ville at hun skulle ha det samme etternavnet som resten av oss. Jeg vil ikke at hun skal føle seg noe annerledes. Men det betyr selvfølgelig ikke at hun ikke kan møte Flavio, hvis hun vil.

Seal har oppdratt 5 år gamle Leni som sin egen etter at han han ble sammen med Heidi.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss påseher@seher.no,ringvårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til1901

LES MER: Heidi og Seal viser frem datteren