Jan Thomas:

- Redd jeg har fått kreft

Den folkekjære programlederen har lenge hatt en mistanke om at noe var i gjære. Nå åpner han om opp den tunge tiden.

BEKYMRET: Kjendisstylisten gjorde en skrekkelig oppdagelse i brystet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
BEKYMRET: Kjendisstylisten gjorde en skrekkelig oppdagelse i brystet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendisstylist Jan Thomas (56) har i en årrekke vært en av de mest profilerte kjendisene vi har her til lands. Ikke bare har han gjort det stort som kjendisstylist og gründer av Jan Thomas Studios, men han har også hatt en svært habil karriere innenfor både TV og podkast de siste årene.

Nylig har han også vært å se som programleder for «Jakten på kjærligheten», hvor et knippe bønder har som mål å finne kjærligheten på TV.

Jan Thomas kan sies å ha førstehåndserfaring med det å finne lykken på skjermene, ettersom han traff sin utkårede Harlem Alexander (35) i TV-programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

Svært mange har også lagt sin elsk på den folkekjære og joviale programlederen, som alltid har et smil om munnen - og hjerte for de aller fleste.

Fant en klump i brystet

I den nyeste episoden av podkasten «Jan Thomas og Einar blir venner», kan den ellers så lystbetonte programlederen fortelle om noe litt mindre jovialt som har tynget han den siste tiden - en beskjed makker Einar Tørnquist (41) tydelig blir bekymret over.

- Jeg vet ikke helt hva som har skjedd. I den venstre puppen min, i kjertelen, så har jeg merket at det har vært litt ømt og hovent, uten at jeg har tenkt så fryktelig mye på det, egentlig. Men i brystet mitt, i den kjertelen, så var det en liten klump som begynte å verke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.