Redd hun var for tjukk for «catsuiten»

- Det er ren terror å komme seg inn i den.

NY FILM: Beckinsale holder for tiden med innspillingen av den neste Underworld-filmen. Foto: All Over Press
NY FILM: Beckinsale holder for tiden med innspillingen av den neste Underworld-filmen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kate Beckinsale (38) er i gang med innspillingen av den neste filmen i «Underworld»-serien. Men etter et opphold i New Orleans for å spille inn scener til en annen film, «Contraband», ble hun redd for at hun ikke ville passe inn i «catsuiten» hun bruker i «Underworld».

- Mens jeg forberedte meg til «Underworld», spilte jeg inn filmen «Contraband». New Orleans er en fantastisk by, men det er ikke så lett å holde seg i form der, fordi det er så mye spennende mat man må prøve, sier Beckinsale til Ontheredcarpet.com.

Etter mye om og men gikk det likevel greit for den slanke skuespilleren, som mener det er ren terror å ha på seg den svært trange drakten.

- Jeg har spist så mye dårlig mat, så egentlig var det et mirakel at den passet. Jeg hadde trent så mye til den første filmen, så det gikk bedre enn den gangen. Men det er ren terror å komme seg inn i det antrekket.

Beckinsale forteller at hun ikke er komfortabel med den sorte drakten på.

- Det er på en måte som om man skulle tatt på seg en bikini og stillet seg opp på Times Square.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sjekk de trusene!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer