REDD MYE: Mariann Saastad Ottesen innrømmer at hun er redd mye, men at hun blir tøff av å stå på scenen.  Foto: SCANPIX
REDD MYE: Mariann Saastad Ottesen innrømmer at hun er redd mye, men at hun blir tøff av å stå på scenen. Foto: SCANPIX Vis mer

- Redd for mye hele livet

Skuespiller Marian Saastad Ottesen er redd for mye, men blir tøff på scenen.

SEHER.NO: Skuespiller Marian Saastad Ottesen (32) har vært redd for mye hele livet, men på scenen tør hun alt, skriver Dagbladet.

Den flotte "Tatt av kvinnen"-stjernen, som er aktuell i det eksperimentelle stykket "Leonce og Lena"på Nationaltheatret, innrømmer at hun ofte er tilbakeholden i møte med andre.

- I mitt eget liv er det få mennesker jeg slipper tett innpå livet. Jeg kan være sjenert overfor mennesker jeg ikke kjenner, og kan nok virke kald. Jeg har vært redd for mye hele livet. Men på scenen blir jeg modig. Der kan jeg gjøre hva som helst, sier hun til Dagbladet.

I "Leonce og Lena" sentrerer handlingen seg rundt en hjertetransplantasjon og er det første stykket den eksperimentelle tyske teaterregissøren Sebastian Hartmann setter opp på teateret siden "Markens grøde".¨

Og fortsatt er mye uvisst om den nye forestillingen.

- Det er to uker til premieren og vi vet ennå ikke hvordan resultatet vil bli. Men jeg føler jeg gjør noe viktig, noe annerledes, sier Saastad Ottesen.

"Leonce og Lena" har premiere på Nationaltheatret 8. mars.

LES OGSÅ: - Kjendiser ble mobbet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.