- Redd for at datteren skal bli latterliggjort

Superstjernen vet han ikke kan forandre henne.

DATTER OG FAR: Her forlater Brad og Shiloh et hotell sammen i desember. Enda nyere bilder viser at datteren har mye kortere og mørkere hår. Foto: All Over Press
DATTER OG FAR: Her forlater Brad og Shiloh et hotell sammen i desember. Enda nyere bilder viser at datteren har mye kortere og mørkere hår. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Brad Pitt (48) engster seg for datteren Shiloh (5). Ifølge bladet Life & Style er superstjernen redd for at datteren vil komme til å bli latterliggjort.

Grunnen er Shilohs gutteaktige utseende og klesstil.

Nye bilder har lekket på nettet, og bildene viser Shiloh med enda kortere og mørkere hår enn slik vi er vant til å se henne.

- Det vil knuse Brad dersom en av barna hans blir mobbet, forteller en kilde til bladet ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Men Brad selv vet at han ikke kan forandre datteren sin.

- Jeg vil at barna skal utforske sin uskyldighet så lenge som mulig, og finne ut hva som egentlig er interessant for dem, har Pitt sagt tidligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Angelina er gravid i tredje måned

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer