Redd for at brystene eksploderer

Jodie Marsh har ikke lyst til å operere brystene igjen.

<strong>REDD FOR BRYSTENE:</strong> Jodie Marsh er redd for at hun har helsefarlige silikonimplantater som kan sprekke.  Foto: All Over Press
REDD FOR BRYSTENE: Jodie Marsh er redd for at hun har helsefarlige silikonimplantater som kan sprekke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske lettkleddmodellen Jodie Marsh (33) har den siste tiden overrasket mange ved å legge ut svært dristige bilder på sin Twitter-side, og legger ikke skjul på at hun er stolt av sin supertrente kropp.

Hun har også vært svært åpen om sine silikoninnlegg, men nå bekymrer hun seg over at brystene kan eksplodere.

Ifølge The Sun ble det nylig kjent at franske PIP-implantater er helsefarlig, og kan sprekke. 33-åringen er svært bekymret for kroppen sin, hun vet nemlig ikke om hun har de farlige implantatene.

- Jeg vet ikke hva slags implantater jeg har, og det bekymrer meg. Jeg håper jeg ikke er en av dem som er påvirket av dette, sier hun til The Sun.

Franske helsemyndigheter oppfordrer kvinner med de farlige implantatene til å få dem fjernet.

- Legene liker å ta pasientenes penger, men de bryr seg ikke om oss, sier hun.

Marsh har tidligere opplevd store komplikasjoner etter en brystoperasjon.

- Jeg hadde åpent sår i ett år fordi huden min ikke ville gro etter operasjonen. Jeg hadde det så vondt at jeg ikke kunne jobbe, og jeg var deprimert i et helt år, sier hun.

Modellen skal ifølge avisen ta kontakt med lege for å sjekke om brystene er trygge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jodies lettkledde bursdagsfeiring

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer