SLUTT: I forrige uke ble det kjent at Jennifer Love Hewitt og Jamie Kennedy har gjort det slutt etter ett år som kjærester.  Foto: STELLA PICTURES
SLUTT: I forrige uke ble det kjent at Jennifer Love Hewitt og Jamie Kennedy har gjort det slutt etter ett år som kjærester. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Redd for å være singel igjen

- Forholdet var dømt til å mislykkes.

SEHER.NO:  Lørdag i forrige uke kom nyheten om at «Ghost Whisperer»-stjernen Jennifer Love Hewitt (31) og komiker Jamie Kennedy (39) har gjort det slutt ett år etter at de ble sammen.

Paret, som møttes på «Ghost Whisperer»-settet, skal ha blitt enige om avgjørelsen, og ifølge kilder er det ikke noe ondt blod mellom dem.

Venner av stjernene har også sagt at forholdet var dømt til å mislykkes.
 
- Det var ingen krigsstemning mellom dem, forholdet var dømt til å mislykkes. De bare tittet på hverandre og sa at «Vi liker hverandre og vi får hverandre til å le. Men dette er ikke noe som kommer til å vare», sa en kilde i forrige uke.

I et ferskt intervju med People innrømmer Jennifer at de to ble enige om å gjøre det slutt, og at de fortsatt er gode venner.

Skuespillerinnen, som også brøt forlovelsen med Ross McCall i januar i fjor, avslører imidlertid at hun ikke er spesielt glad over å være singel igjen.

- Jeg liker ikke å gå ut på klubber og feste. Jeg er ikke fan av det «la oss gå ut med en mann mandag og en annen på onsdag»-greiene. Det er bare ikke meg. Jeg er en «forhold-jente». Jeg liker å være et par. Noen synes det er spennende å være singel, men det gjør ikke jeg, sier hun.

Bruddet med Kennedy kommer ironisk nok samtidig som Jennifer lanserer sin nye bok «The Day I Shot Cupid», hvor hun tilbyr leserne tips om dating og forhold.

Boken inneholder også et kapittel skrevet av Kennedy, hvor han snakker om kvinnelige kurver og at han liker jenter med store rumper, eller «junko in the trunko».

Ifølge Jennifer vet hun ikke når hun vil bli klar til å date igjen, selv om hun innrømmer at hun planlegger å lese sin egen bok igjen for å få noen gode råd.

- Ja, jeg er vel tilbake i hai-tanken. Jeg sier aldri i boken at jeg vet hvordan man skal opprettholde det perfekte forhold. Jeg ser at jeg vil være lesernes gode ånd i date-verdnen. Og nå, mer enn noensinne, så er jeg vel det, sier hun.

- Jeg vil være en selvstendig kvinne som blir forelsket, finner en fantastisk livspartner, får barn og har alt. Jeg vil gjerne ha alt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Jeg så flott ut