PROGRAMLEDERE: Sammen med Kjersti Idem leder Kjetil André Aamodt "Ylvis møter veggen" på TVNorge. Foto: TVNorge
PROGRAMLEDERE: Sammen med Kjersti Idem leder Kjetil André Aamodt "Ylvis møter veggen" på TVNorge. Foto: TVNorgeVis mer

- Redd for å være på TV

Kjetil André Aamodt sa først nei til å bli programleder...

SEHER.NO: Det er nå over halvannet år siden Kjetil André Aamodt offentliggjorde at han skulle legge opp som alpinist på direkten.

Og selv om mer tid med kona Stine og datteren Erle (2 1/2) var det Aamodt drømte om da, sliter han fortsatt med å finne drømmen.

- Jeg sliter litt med å finne drømmen, eller fokusområde. Kanskje jeg er blitt litt mett og lat? Litt blasert rett og slett? Mange tenker noe om meg - skal man realisere seg selv, eller barna sine, liksom? Det viktigste er vel å finne en balansegang i livet, sier han i et intervju med bladet PÅ TV.

I disse dager er Kjetil André programleder for TVNorge-suksessen "Ylvis møter veggen" sammen med Kjersti Idem. Men at han skulle være programleder var ingen selvfølge.

- Jeg ble litt redd. Jeg sa til slutt ja til å stille på audition, men var redd for å få jobben, faktisk. Det er noe helt annet å stå i søkelyset selv som idrettsutøver.

- Å være programleder er noe helt annet. Men så har det seg slik at jeg har problemer med å si nei til en utfordring, sier han.

Har du et tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Plutselig var jeg der i våt susp