Redd for å se seg selv på tv

Gabrielle Leithaug unngikk treningssenteret av frykt for å se selv på tv-skjermen.

FESTMODUS: Her ankommer hun festen i regi av MTV på Grand Hotel i Oslo. Foto: Stella Pictures
FESTMODUS: Her ankommer hun festen i regi av MTV på Grand Hotel i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popsangerinnen Gabrielle Leithaug (27) forteller i et intervju med bladet Det Nye, at hun opplever flere negative sider ved å være kjent.

- I går trente jeg for første gang siden oktober. Det var faktisk et halvår jeg bevisst lot være å trene, fordi jeg var redd for å se meg selv på tv-skjermene på treningssenteret. Så paranoid kan man bli, sier Leithaug.

Hun er kjent fra blant annet å ha vært med i X-faktor, og ble nominert til Spellemannprisen i fjor. Hun klatret til topps på VG Lista i fjor med låta «Ring meg», og hennes nyeste singel fra samme album heter «Løkken», og utgis på plateselskapet Universal.

Gabrielle understreker at hun er veldig fornøyd med å kunne leve av karrieren sin som fulltidsmusiker, men misliker at mennesker hun ikke kjenner, vet så mye om henne.

- Det er stressende at folk som ikke kjenner meg skal mene masse ting om meg, og jeg tror det er lett å miste seg selv når man blir en offentlig person. Du glemmer hvem du egentlig er og  begynner å tro du er den mediene fremstiller deg som. Åpner du deg og kaster deg ut i mediekjøret, er det nesten så de tror de eier deg litt.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri opplevd balanse i et forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer