Sharna Burgess:

- Redd for å se kroppen min

Åpner seg om det uplanlagte keisersnittet.

ÆRLIG: Sharna Burgess deler et åpent og ærlig innlegg om fødselen. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÆRLIG: Sharna Burgess deler et åpent og ærlig innlegg om fødselen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det var i starten av juli at «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (48) og kjæresten Sharna Burgess (37) kunne dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre.

Green delte et bilde av at han holdt babyens hånd, og kunne i bildeteksten røpe at sønnen hadde fått navnet Zane Walker Green.

Burgess, kjent fra «Dancing With The Stars», forteller nå åpent i et nytt innlegg på Instagram om at fødselen ble noe helt annet enn hun hadde sett for seg, skriver People.

ÆRLIGE BILDER: Tea Broholm, kjent fra «Paradise Hotel», delte ærlige bilder av kroppen etter fødselen. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

37-åringen deler et ærlig bilde av kroppen sin etter fødselen, hvor man kan se et tydelig arr etter et keisersnitt. I innlegget skriver hun at det på ingen måte var planlagt.

«Jeg forventet ikke et keisersnitt. Jeg hadde ikke nødvendigvis en fødselsplan, men til og med min egen 'ta det på sparket' innstilling ble testet da vi ble fortalt at dette var den tryggeste muligheten», forklarer hun, og fortsetter:

«Vår lille Zane prøvde å komme ut, men etter 30+ timer i fødsel og vannet mitt som hadde gått TO ganger, var jeg fortsatt ikke utvidet nok. I øyeblikket var det skummelt».

Den nybakte moren legger ikke skjul på at det uplanlagte keisersnittet gjorde henne engstelig, og hun skriver videre i innlegget at hun ikke så fram til å se kroppen sin.

«I total ærlighet så var jeg redd for å se på kroppen min etterpå. Arret, og herregud, hevelsene? Jeg så på det og tenkte 'wow, jeg er totalt ugjenkjennelig og kroppen min har vært gjennom noe ekte dritt'. Selvfølgelig hadde den det, jeg hadde et liv inni meg», utdyper hun.

Avslutningsvis hyller hun andre fødende kvinner.

«Kvinner, vi er utrolige, husk det når dere gråter mens dere tisser, eller fysisk ikke klarer å få dere ut av senga. Det er smertefullt og emosjonelt, men det er vakkert og verdt hvert eneste sekund».

MANGE SPØR: Hvordan var det å ha sex eter fødsel, er et av spørsmål «Farmen»-deltaker Stine Næss-Hartmann får fra sine følgere på Instagram. Video: Stine Næss-Hartmann. Vis mer

Den nyfødte sønnen er parets første barn sammen, og gjorde Green til fembarnsfar. Fra før har han barna Journey River (5), Bodhi Ransom (8) og Noah Shannon (9), som han har med ekskona Megan Fox (36), samt Kassius (20) som han har med Vanessa Marcil (53).

LES OGSÅ: Pappas lille prinsesse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer