Shabana Rehman og kjæresten:

- Redd for å miste henne

Shabana og kjæresten Petter har sammen gått gjennom mange tøffe måneder.

SYK: Shabana Rehman åpner om sykdommen. Reporter: Stig Justad. Video: Nora Skavhaug Vis mer
Publisert

Det er nøyaktig ett år siden Se og Hør møtte Shabana Rehman (46) og kjæresten Petter Simonsen for første gang.

Den gang var de bare venner - etter at de ble kjent med hverandre tidligere på høsten 2021. Etter at Shabana fikk budskapet om bukspyttkjertelkreften i januar i år, vokste vennskapet deres til å bli noe sterkere.

I mai åpnet de hjertene opp for hverandre. Nå venter årets siste måned på paret. I bakhodet har de begge beskjeden fra legene som sa at skulle Shabana overleve 2022, måtte det mirakler til.

NYTT INTERVJU: Shabana Rehman og kjæresten Petter åpner sitt julehjem og forteller om sine håp, drømmer og frykt i ukens Se og Hør - og på Se og Hør Pluss. Foto: Faksimile fra Se og Hør
NYTT INTERVJU: Shabana Rehman og kjæresten Petter åpner sitt julehjem og forteller om sine håp, drømmer og frykt i ukens Se og Hør - og på Se og Hør Pluss. Foto: Faksimile fra Se og Hør Vis mer

Det vakreste og tøffeste

- Vi har vært igjennom utrolig mye sammen på så kort tid, levd så intenst uten å vite egentlig om noen av oss holdt ut. Vi har dyrket forholdet vårt, men det har vært sterkt. Det har ikke blitt mindre tøft etter hvert som månedene har gått, forteller Shabana til Se og Hør.

Når Petter skal beskrive månedene som Shabanas kjæreste, omtaler han perioden som «det fineste og vakreste» i livet sitt, men også som «det tøffeste».

- Tenk at jeg har fått lov til å møte et slikt speilbilde av meg selv. Oppi alt dette blir du også redd for å miste henne, erkjenner han stille i et nytt, stort intervju som du kan lese i sin helhet på Se og Hør Pluss.

TØFF TID: Den siste tiden med sykdom har vært tøff for Shabana Rehman, men hun har håp for fremtiden. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Andrea Viland Ask / Dagbladet Vis mer

Skal feire sammen

Det tapre kjæresteparet har stått støtt sammen de siste månedene. Nå planlegger de å feire jul sammen for første gang.

- Det blir en gårdsjul. Jeg synes det er veldig romantisk, fortalte Rehman nylig til Se og Hør med et stort smil om munnen.

Samtidig fortalte 46-åringen at hun heller ikke er redd for å legge planer også lenger frem i tid:

- Jeg har begynt å planlegge 2023. Mot alle odds.

Hun understreket videre at hun fortsatt holder på håpet, og at hun fortsatt har mye å lære og mye å dele med folk om reisen hun befinner seg på.

KREFTSYK: Shabana Rehman gjestet «Lindmo», og der kunne hun dele oppløftende nyheter om kreftsykdommen. Video: NRK Vis mer

Hvordan Shabana og Petter forbereder seg til julefeiring og et nytt år, og hvordan den siste krevende perioden har vært, kan du lese mer om i dette nye intervjuet på Se og Hør Pluss.

LES OGSÅ: Nye detaljer om dødsårsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer