Alexandra Joner om barn:

- Redd for å ikke bli invitert på ting

Alexandra Joner er redd for å bli den eneste uten barn i vennegjengen.

BLOGGERNE: Alexandra Joner får hjelp av svigermor til noe litt utenom det vanlige. Video: TV 2 / Bloggerne Vis mer
Publisert

Melodi Grand Prix-aktuelle Alexandra Joner (32) lever et hektisk liv.

Hun kan ikke se hvor det er plass til et barn i alt kaoset, men det er ikke alle enige i. I årets sesong av TV 2 programmet «Bloggerne» får vi se at Joner får satt en prevensjonssprøyte i rumpa av svigermoren som er sykepleier.

Hver tredje måned skal hun få et nytt stikk i rumpa, men Joner tror hun kommer til å måtte finne seg en ny sykepleier i fremtiden.

Vil at hun skal få barn

– Jeg tror jeg skal klare å bestikke svigermor til å ta en til, men på et tidspunkt tror jeg hun kommer til å si at jeg må finne meg en annen sykepleier, sier Joner til Se og Hør.

Hun forteller at hun er klar over at svigermoren håper på et barnebarn.

HUS: Alexandra Joner avslører at hun har kjøpt hus til moren i «Bloggerne». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Når det kommer fra svigermor er det bare koselig, forteller Joner, og ser på babyønsket som en bekreftelse på at hun er likt av svigerfamilien.

Men det er ikke bare svigermor som drømmer om et barnebarn i nærmeste fremtid. Joners mor spør også til stadighet om det ikke snart er på tide å utvide familien.

– Mamma står meg så nær at jeg nesten ikke klarer å ta det seriøst. Da tuller jeg det alltid bort og sier: «Men jeg skal jo få et barn til, men han har fire ben og heter Bob», ler artisten, som allerede har de to hundene Bobby og James.

Selv om det er mange nær Joner som håper på et barn, er ikke det noe hun går å føler på.

– Det hadde nok føltes annerledes dersom kjæresten min hadde mast også, men han har barn fra før og sagt det er opp til meg.

Men det er imidlertid et sted hun kjenner på presset.

Vil ikke bli utenfor

– Presset er verst fra venninner. Jeg er redd for å bli hun som ikke blir invitert på ting, fordi jeg er den eneste i vennegjengen som ikke har barn, forteller 32-åringen.

Venninnene har nå startet å snakke om å slutte på prevensjon og starte sin egen familie.

«BLOGGERNE»: Alexandra Joner etterlyser mer mangfold i «Bloggerne»-casten. Video: Alexandra Joner / Instagram Vis mer

– Bør jeg egentlig ha lyst til å snakke om å få barn nå? spør Joner.

Tidligere har Joner tenkt at hun ikke ønsker barn, men i nyere tid varierer det fra dag til dag. Hvorfor hun ikke har kjent på et ønske om å få barn, vet hun imidlertid ikke.

Joner har også reflektert over om hun egentlig noen gang kommer til å bli klar for å få barn, men om det likevel hadde blitt fint dersom det hadde skjedd.

– Ikke ferdig med meg selv

Selv om Joner ikke helt vet hvorfor ønske om barn ikke er så sterkt tror hun kanskje det handler om karrierevalget hennes.

– Man må liksom bli ferdig med seg selv først.

Joner har flere drømmer hun ønsker å oppnå før hun eventuelt skulle fått barn. Hun har veldig lyst å bygge videre på sitt eget merke Joner Cosmetics og har flere planer for artistkarrieren.

Nå er Joner aktuell i den populære musikkonkurransen «Melodi Grand Prix», hvor hun på lørdag skal kjempe i delfinalen om en plass i finalen av konkurransen.

Hun innrømmer at hun føler på et stort press på å prestere i konkurransen, spesielt ettersom dette er andre gang hun deltar i «MGP».

LES OGSÅ: Amalie Snøløs: Utsetter samboerskap - flyttet i kollektiv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer