Redd for å gifte seg med Kim

Kanye kvier seg for å gå ned på kne.

IKKE BRYLLUP: Kanye West har ingen umiddelbare planer om å gifte seg med Kim Kardashian som han fikk barn med tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
IKKE BRYLLUP: Kanye West har ingen umiddelbare planer om å gifte seg med Kim Kardashian som han fikk barn med tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) ble i juni foreldre til lille North. Det er stjernenes første barn og de to har tilbrakt de siste ukene utenfor rampelyset og bare nyt tiden med sin lille familie. 

Men bryllup blir det ikke med det første. Kim ble nettopp offisielt skilt fra basketballspilleren Kris Humphries etter en lang og svært offentlig feide.

Selve ekteskapet var over etter 72 dager, men skilsmissen ble langvarig. Kris mente at Kim utnyttet ham for å lage mer drama til sine realityserier, noe Kim benektet. 

Kanye kvier seg for å gå ned på kne fordi han, ifølge Radaronline, frykter at bryllupet vil bli et PR-sirkus styrt av Kims mor og manager Kris Jenner.  

- Han tror Kris vil lage et stort TV-sendt bryllup. Og det vil han ikke ha. Han elsker Kim, men hater all oppmerksomheten som følger med forholdet. Han hater det når fotografene følger etter ham, sier en kilde til nettsiden. 

Rapperen er kjent for sitt hissige gemytt og har flere ganger skjelt ut fotografer som kom for nærme. I tillegg er West plateaktuell med «Jeezus», og planlegger nå en verdensturné. 

- Han har den perfekte unnskyldning. Han kan ikke gifte seg med Kim fordi han skal på verdensturné senere i år. Han er ikke sikker på om han vil gifte seg inn i Kardashian-familien. 

Kris Jenner skal også ha frarådet datteren å gifte seg en tredje gang fordi hun er redd det vil skade familiebedriften.  

Kanye West hadde et langt forhold til modellen Amber Rose. Kim var fra 2011 til 2013 gift med Kris Humphries og var fra 2000 til 2004 gift med plateprodusenten Damon Thomas. 
 
LES OGSÅ: Raser etter videolekkasje

LES OGSÅ: Kjøpte babygaver for 50.000 kronerVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer