Redd for å fortelle faren om svangerskapet

Realitystjernen Nicole Snooki Polizzi trodde han ville bli rasende.

ENGSTELIG: Nicole "Snooki" Polizzi var redd for å fortelle familien sin at hun var gravid. Her sammen med kjæresten Jionni LaValle.  Foto: All Over Press
ENGSTELIG: Nicole "Snooki" Polizzi var redd for å fortelle familien sin at hun var gravid. Her sammen med kjæresten Jionni LaValle. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august blir Jersey Shore-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) og kjæresten Jionni LaValle (24) foreldre for første gang

Snooki har lagt det ville partylivet bak seg og gleder seg til å bli mor. Graviditeten var ikke planlagt og selv om hun ble overlykkelig over nyheten, kviet hun seg for å si det til faren sin.

- Jeg var selvfølgelig redd for å fortelle det til pappa. Men nå gleder han seg. Det blir deres første barnebarn og jeg tror foreldrene mine gleder seg mer enn meg, sier hun til People.

Nylig avslørte Snooki og Jionni at de får en liten gutt.
 
- Alle sa jeg ville komme til å få en gutt, og de hadde rett. Jeg trodde selv det skulle bli en jente, og håpet det ville bli det, fordi alle kvinner ønsker seg en jente. Men det er uansett min baby og jeg gleder meg kjempemye, har Nicole sagt til In Touch Weekly.

Svangerskapet legger ingen demper på Snookis karriere, og hun er for tiden travelt opptatt med å spille inn sjette sesong av «Jersey Shore».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snublet i platåsko med baby i magen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer