STJERNE: Edward Schultheiss og Line Verndal har blitt rikskjendiser takket være sine roller som Kim og Marit i «Himmelblå».  Foto: NRK
STJERNE: Edward Schultheiss og Line Verndal har blitt rikskjendiser takket være sine roller som Kim og Marit i «Himmelblå». Foto: NRK Vis mer

- Redd for å få «Kim-stempelet»

Edward Schultheiss er redd for å bli forbundet med «Himmelblå»-rollen.

Publisert
SEHER.NO: Søndag er det premiere på den etterlengtede tredje sesongen av suksess-serien «Himmelblå» på NRK.

Dramaserien fra Ylvingen er tidenes mest sette tv-serie i Norge noensinne, og flere av skuespillerne har blitt rikskjendiser takket være sine roller.


I et ferskt intervju med Dagbladet innrømmer imidlertid Edward Schultheiss (33), som spiller Kim, at det ikke er utelukkende positivt å bli så kjent for én bestemt rolle. 

Ifølge skuespilleren frykter han nemlig at han kan bli litt for forbundet med Kim.

- Jeg er redd for å få «Kim-stempelet», og at bransjen skal forbinde meg for mye med ham i forhold til roller. Når man spiller en rolle over så lang tid er det lett å bli forbundet med den rollefiguren, sier han til Dagbladet.

Lars Berg, som har regissert «Asfaltenglene», som Schultheiss medvirker i, mener imidlertid at «Himmelblå»-rollen kun har vært positiv for skuespilleren.
 
- Han har blitt en folkekjær person gjennom «Himmelblå», og det er han også kjent som der ute blant det norske publikummet, sier Berg.
 
«Himmelblå» vises er på NRK 1 søndager klokka 20.10. Se Seher.no sin TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: -Dette skjer i årets «Himmelblå»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer