Redd for å få flere barn

Gwyneth Paltrow spontanaborterte, og frykter at en ny graviditet kan ende på samme måte.

USIKKER: Gwyneth Paltrow ønsker seg enda et barn, men er redd for å bli gravid etter at hun spontanaborterte.  Foto: Fame Flynet
USIKKER: Gwyneth Paltrow ønsker seg enda et barn, men er redd for å bli gravid etter at hun spontanaborterte. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gwyneth Paltrow (40) og ektemannen Chris Martin (36) foretrekker å holde privatlivet for seg selv, men i et nytt intervju er skuespilleren uvanlig åpen og personlig.

Tobarnsmoren forteller til avisen The Mail on Sunday at hun ikke har gitt opp tanken på å få flere barn. 

- Barna mine spør hele tiden om jeg kan få en baby til. Og man vet aldri, jeg har plass til én til. Jeg savner min tredje og tenker mye på det, sier Paltrow som også avslørte en tragisk hemmelighet under intervjuet. 

- Jeg hadde en forferdelig opplevelse da jeg var gravid med min tredje. Det gikk ikke og jeg var nær døden. Så nå tenker jeg «er vi ferdig her eller burde vi prøve enda en gang?».

Det er første gang «Ironman»-stjernen avslører at hun spontanaborterte, men Paltrow nevner ikke når det skjedde.  

40-åringen elsker morsrollen, men mange reagerte negativt da hun i forrige uke fortalte at barna Apple (8) og Moses (6) ikke får spise ris, pasta eller brød. Paltrow er svært opptatt av ernæring og har gitt ut sin egen kokebok. Der forteller hun at hun måtte legge om hele kostholdet etter at hun for to år siden fikk et kraftig migrene- og panikkanfall.  

«Jeg trodde, uten å høre for dramatisk ut, at jeg skulle dø. Jeg hadde akkurat servert lunsj, og hadde en vag følelse av at jeg kom til å besvime. Jeg fikk voldsomme smerter i hodet, og klarte ikke snakke, og det føltes ut som jeg ikke fikk puste. Jeg trodde jeg fikk slag», skriver Paltrow i boken ifølge ContactMusic.com.

Paltrow er for tiden aktuell med en kampanje for Max Factor Norge, og ble i den anledning stylet av Jan Thomas, som fulgte henne verden rundt.
LES OGSÅ: - Skulle hatt noe bedre å gjøre enn å skifte bleier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer