Redd for å ende opp alene

Pippa Middleton leter etter mannen i sitt liv.

FRYKTER ENSOMHET: Pippa Middleton er redd for at hun aldri kommer til å finne en mann som aksepterer livet hennes.  Foto: All Over Press
FRYKTER ENSOMHET: Pippa Middleton er redd for at hun aldri kommer til å finne en mann som aksepterer livet hennes. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I april var det dekket for tidenes bryllup i England da Kate Middleton (29) sa ja til sin prins William (29). Kates søster Pippa (28) ble superstjerne over natten etter bryllupet, og har siden blitt sett sammen med flere ulike menn.

I november ble hun dumpet av kjæresten Alex Loudon, som ikke skal ha taklet hennes nye berømmelse. Nå frykter Kates lillesøster at hun aldri kommer til å finne en mann som er sterk nok til å takle all oppmerksomheten.


- Pippa er redd hun aldri vil finne en som godtar livet hennes, sier en venn til magasinet Life & Style.


28-åringen har det siste året vært gjest i mange av sine venners bryllup, og nå ønsker hun å finne en å dele livet med.

- Hun er glad på Kates vegne og de andre vennene sine, men hun begynner å tvile på at hun noen gang kommer til å finne sin drømmeprins, sier kilden.
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pippa var ikke konemateriale