Redd for å dø av kreft

Stella McCartney frykter å ende opp som moren Linda.

FRYKTER KREFT: Stella McCartney er redd for å dø av kreft slik moren Linda McCartney gjorde i 1998. Tapet var svært tungt både for Stella og faren Paul McCartney.  Foto: All Over Press
FRYKTER KREFT: Stella McCartney er redd for å dø av kreft slik moren Linda McCartney gjorde i 1998. Tapet var svært tungt både for Stella og faren Paul McCartney. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stella McCartney (40) har hatt en svært suksessfull designerkarriere, og er en av stjernenes absolutte favoritter. Nå har hun laget parfymen L.I.L.Y til minne om moren Linda som døde av kreft for 15 år siden. Lily var Pauls kallenavn på konen, og sto for Lily I love you.

I et nytt intervju med Harper's Bazaar forteller Stella om frykten for å ende slik som moren. 

- Det er veldig vanskelig for jeg tenker at jeg ikke kan få kreft på grunn av barna mine, og søsteren min kan ikke få det på grunn av sine barn. 

I 1998 fikk Linda brystkreft 53 år gammel og døde tre år senere. Snart fyller Stella 41 år, og går ofte til legen for å være helt sikker på at hun ikke har kreft.  

- Min mors død er absolutt det vanskeligste jeg har opplevd. Jeg er klar over at det er en del av alt jeg gjør, på en god og en dårlig måte. Jeg går jevnlig til legeundersøkelser. Jeg godtar ikke døden, men har stor tro på å leve i øyeblikket. 


Beatles-datteren har mange av de samme interessene som moren, blant annet er hun vegetarianer, sterkt imot pels og morens garderobe skal ha inspirert henne til en motekarriere.  

- Jeg har stor beundring for moren min. Jeg tror at jeg holder i live noen av tingen hun trodde på.

Etter Lindas død giftet Paul seg med Heather Mills. De skilte seg i 2008 og han er i dag gift med Nancy Shevell.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slet med rusmisbruk etter Beatles-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer