FORELSKET: Mali Fjongstad Nilsen bor for tiden i Trondheim sammen med sin "71 grader nord"-kjæreste Marius Christoffer Hartmann Dietrichson. Foto: TVNorge
FORELSKET: Mali Fjongstad Nilsen bor for tiden i Trondheim sammen med sin "71 grader nord"-kjæreste Marius Christoffer Hartmann Dietrichson. Foto: TVNorgeVis mer

Redd de filmet i buskene

Men Marius nekter for at han hadde sex under innspillingen...

SEHER.NO: Mali Fjongstad Nilsen (22) og Marius Christoffer Hartmann Dietrichson (22) har fått mye oppmerksomhet etter at de ble ble et par under årets "71 grader nord"-innspilling. Men selv er paret noe usikre på hva som kommer fram på TV-skjermen i høst.

- Jeg vet ærlig talt ikke hva som vil bli vist, jeg. Jeg vet jo ikke om TVNorge lå i buskene og filmet under innspillingen, sier Mali Fjongstad Nilsen til Seher.no.

I den siste episoden av det populære programmet, var det Inge Dulin som måtte ta den tunge turen ut av programmet. Dermed gjenstår det åtte personer som fortsatt er med i kampen om å ta seg først til Nordkapp. To av dem er altså kjæresteparet Mali og Marius, som har det bedre enn noensinne, skal man tro dem selv.

For ikke lenge siden flyttet de sammen på permanent basis i Trondheim. Men det skjer mer hos det hete paret på hjemmebane for tiden.

- Det går veldig bra, vi kan jo ikke si noe annet. Og nå har vi kjøpt oss en liten katt! Jeg har alltid vært glad i hunder, men det endte med at vi kjøpte en katt - med Mali som den store pådriveren, forteller Marius til Seher.no.

- Hvordan opplevde dere tiden som kjærester under innspillingen av "71 grader nord"?

- Det er jo klart, man utvikler seg i et parforhold, man føler seg fram. Vi fryktet aldri for hva som ble filmet og ikke, men vi prøvde å være forsiktige. Vi får vente og se om det blir verre enn det som er vist hittil, sier Marius, som ikke vil røpe hvilke "intime episoder" han sikter til.

Samtidig er han krystallklar på ett punkt:

- Nei, vi hadde ikke sex.

Den treningsglade bærumsgutten avslører samtidig at det ikke var ham selv som meldte seg på det populære TVNorge-programmet.

- Det var mamma som meldte meg på mens jeg tjenestegjorde i Afghanistan. Selv har jeg fulgt med på programmet i alle år, og akkurat det var hun fullt klar over. Derfor ble jeg også veldig glad når hun fortalte det, sier Marius Christoffer Hartmann Dietrichson til Seher.no.

Har du et tips om "71 grader nord"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: - Ja, vi er kjærester