Rebel Wilson tok den helt ut på MTV Movie Awards-scenen

De to «Pitch Perfect 2»-stjernene overrasket publikum på heftig vis under MTV Movie Awards.

KLINTE TIL: «Pitch Perfect 2»-motspillerne Adam DeVine (t.v) og Rebel Wilson ble tilsynelatende så glade da de vant prisen for beste kyss under MTV Movie Awards 2016, at de ønsket å gjenta vinnerkysset.  Foto: Afp
KLINTE TIL: «Pitch Perfect 2»-motspillerne Adam DeVine (t.v) og Rebel Wilson ble tilsynelatende så glade da de vant prisen for beste kyss under MTV Movie Awards 2016, at de ønsket å gjenta vinnerkysset. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag gikk årets MTV Movie Awards av stabelen, men først søndag kveld fikk TV-seerne se alle de minneverdige øyeblikkene fra showet.

Mens noen Hollywood-stjerner delte private innblikk fra backstage, var det andre som leverte til gangs på scenen. Da «Pitch Perfect 2»-motspillerne Rebel Wilson (36) og Adam DeVine (32) mottok prisen for «beste kyss», valgte duoen å levere noe helt annet enn en velformulert takketale.

- Det er ganske utrolig at vi vant denne prisen, uttalte Wilson fra scenen ifølge UsWeekly.

Deretter begynte hun og DeVine å tulle med at de har null kjemi i det virkelige liv, og at de langt ifra er tiltrukket av hverandre. Noen sekunder senere havnet MTV-prisen deres på gulvet, da duoen plutselig begynte å råkline.

Saken fortsetter under bildene.

Ble sensurert av MTV

Til stor jubel fra publikum omfavnet de to filmstjerne hverandre heftig mens de fortsatte å kline, før de gikk ned i knestående - og Adam DeVine endte opp med Rebel Wilson liggende under seg.

Kyssestuntet, som varte i drøye ti sekunder, gikk så vilt for seg at «Bridesmaids»-stjernen mistet skoene og fikk kjolen heist opp ved lårene. Dermed valgte MTV, som for første gang siden 2007 sendte MTV Movie Awards i opptak, å pikselere ut hofteregionen til Wilson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer