Rebel Wilson lurte MTV

Komikeren overrasket med strippe-stunt.

DRO AV SEG UNIFORMEN: Rebel Wilson kledde av seg på MTV-scenen, og viste frem en t-skjorte med teksten "Fuck tha stripper police". Foto: Xposure
DRO AV SEG UNIFORMEN: Rebel Wilson kledde av seg på MTV-scenen, og viste frem en t-skjorte med teksten "Fuck tha stripper police". Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag norsk tid gikk MTV VMA av stabelen. Og som vanlig inneholdt prisutdelingen en overraskelse eller to.

OVERRASKENDE ØYEBLIKK: Det var nok mange i salen som trakk på smilebåndet da Wilson dro av seg antrekket. Foto: Xposure
OVERRASKENDE ØYEBLIKK: Det var nok mange i salen som trakk på smilebåndet da Wilson dro av seg antrekket. Foto: Xposure Vis mer
ANNET ANTREKK: Da Wilson ankom prisutdelingen hadde hun på seg en sort og rosa kjole. Foto: Pa Photos
ANNET ANTREKK: Da Wilson ankom prisutdelingen hadde hun på seg en sort og rosa kjole. Foto: Pa Photos Vis mer

Tidligere husker de fleste episoder som da Madonna og Britney Spears klinte til i 2003, da Kanye West avbrøt Taylor Swift sin takketale i 2009, eller da Miley Cyrus «twerket» sexy inntil Robin Thicke i 2013.

I år var det skuespiller og komiker Rebel Wilson (35) som stod for et oppsiktsvekkende øyeblikk, da hun plutselig dro av seg politiuniformen, og stod igjen i en t-skjorte som lød:

«Fu** tha stripper police».

- Det er det jeg snakker om. De kommer til huset ditt, du tror du skal bli arrestert, men så får du bare en lapdance, sa hun fra scenen.

Se video av opptrinnet her! (ekstern lenke)

Saken fortsetter under bildet.


Wilson brukte bestemorens 80-årsdag som eksempel.

- Jeg bestilte en stripper da bestemoren min ble 80, og han ville ikke en gang tafse litt på henne. Så jeg betalte 700 kroner ekstra for at hun skulle få en erotisk ryggmassasje. Men det varte bare i én sang. Jeg hater denne urettferdigheten, sa hun.

«Hun gjorde nok MTV veldig glad for at de kjører prisutdelingen med en videoforsinkelse», skriver PerezHilton.com om opptrinnet.

Wilson er mest kjent for rollen som Fat Amy i «Pitch Perfect»-filmene.LES OGSÅ: Husker du disse MTV VMA-øyeblikkene?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer