Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB ScanpixVis mer

Rebel Wilson langer ut mot Kardashian-familien

- De virker overfladiske og karrieren deres er ikke basert på noe talent.

SEOGHØR.NO: Den australske skuespilleren og komikeren Rebel Wilson (35) gjorde det nylig klinkende klart at hun ikke har mye til overs for medlemmene i Kardashians-familien.

- Jeg ble spurt om jeg ville dele ut pris sammen med Kendall og Kylie under årets MTV VMA, og da svarte jeg at: «Nei, jeg vil gjøre det selv», fortalte hun på TV-programmet «The Kyle and Jackie show», ifølge TooFab.com.

«Pitch Perfect»-stjernen, som overrasket med å et strippe-stunt da hun selv dukket opp under prisutdelingen, mener nemlig den berømte realityfamilien ikke har gjort seg fortjent til kjendisstausen gjennom hardt arbeid.

- Ikke det at jeg har noe imot dem individuelt, men det de står for er totalt det motsatte av hva jeg står for. De virker overfladiske og karrieren deres er ikke basert på noe talent, forsatte hun.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR PASSET SITT PÅSKREVET: Her feirer Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Kris Jenner og Kylie Jenner 50-årsdagen til bladet Cosmopolitan sist måned. Foto: SipaUSA
FÅR PASSET SITT PÅSKREVET: Her feirer Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Kris Jenner og Kylie Jenner 50-årsdagen til bladet Cosmopolitan sist måned. Foto: SipaUSA Vis mer

Wilson slo gjennom i USA etter rollen som Brynn i komedien «Briedmaids» i 2011, og spilte også i komiserien «Rules of Engagement» før hun høstet strålende kritikker og mottok en rekke nominasjoner for prestasjonen sin i «Pitch Perfect». 

- Jeg vet at Kardashians er superpopulære, men for meg handler det om personlighet og å jobbe hardt for å komme dit jeg er i dag. Kim Kardashian ble berømt på grunn av en sex-video, mens jeg gikk på skuespillerskole og jobbet hardt, hevder hun.

For to måneder siden ble Rebel singel igjen etter at forholdet til komiker-kollega Mickey Gooch Jr. tok slutt.

 

LES OGSÅ: - Jeg ble født med en liten deformering