Rebel Wilson er singel igjen

Lykken brast etter fire måneder for «Pitch Perfect»-stjernen.

<strong>SINGEL:</strong> Rebel Wilson er singel igjen etter kun fire drøye måneder i et forhold.  Foto: Stella Pictures
SINGEL: Rebel Wilson er singel igjen etter kun fire drøye måneder i et forhold. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller og komiker Rebel Wilson (35) , kjent fra blant annet «Pitch Perfect»-filmene, har nylig blitt singel. Etter kun drøye fire måneder som kjærester har Wilson og komiker-kollega Mickey Gooch Jr. gått hvert til sitt.

- Det har vært veldig hardt for ham. De er fortsatt venner, så du vet aldri om de blir sammen igjen i fremtiden, skal en kilde ha sagt til Us Magazine.

Paret møtte hverandre via felles venner og reiste både til Los Angeles og New York City for å se hverandre. Nylig tok duoen også en romantisk tur til Ibiza sammen.

- Fun & Sun på Ibiza akkurat nå, skrev Rebel på sin Instagramkonto.

Hard Rock Rising Barcelona x

Et bilde publisert av Rebel Wilson (@rebelwilson)

<strong>PÅ TUR:</strong> Rebel Wilson og Mickey Gooch reiste nylig på tur til Ibiza.  Foto: Splash News
PÅ TUR: Rebel Wilson og Mickey Gooch reiste nylig på tur til Ibiza. Foto: Splash News Vis mer

- De var kjempesøte og hadde det veldig gøy sammen. En gang kløp Mickey henne i kinnet også satte han seg ned ved siden av henne, hvor de danset og lo i stolene sine, skal en kilde ha vært vitne til.

Strippet på scenen

Nylig overrasket komikeren publikum på MTV VMA, da hun plutselig dro av seg politiuniformen, og stod igjen i en t-skjorte som lød:

«Fu** tha stripper police».

<strong>POPULÆR:</strong> Rebel Wilson (t.h.) har gjort suksess i «Pitch Perfect»-filmene. Her er hun sammen med Shelley Regner, Hana Mae Lee as Lilly, Brittany Snow, Alexis Knap, Anna Kendrick og Chrissie Fit i en scene fra «Pitch Perfect 2» Foto: Ap
POPULÆR: Rebel Wilson (t.h.) har gjort suksess i «Pitch Perfect»-filmene. Her er hun sammen med Shelley Regner, Hana Mae Lee as Lilly, Brittany Snow, Alexis Knap, Anna Kendrick og Chrissie Fit i en scene fra «Pitch Perfect 2» Foto: Ap Vis mer

- Det er det jeg snakker om. De kommer til huset ditt, du tror du skal bli arrestert, men så får du bare en lapdance, sa hun fra scenen.

Se video av opptrinnet her! (ekstern lenke)

<strong>DRO AV SEG UNIFORMEN:</strong> Rebel Wilson kledde av seg på MTV-scenen, og viste frem en t-skjorte med teksten &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Fuck tha stripper police&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;.  Foto: Xposure
DRO AV SEG UNIFORMEN: Rebel Wilson kledde av seg på MTV-scenen, og viste frem en t-skjorte med teksten &amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Fuck tha stripper police&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;. Foto: Xposure Vis mer

Wilson brukte bestemorens 80-årsdag som eksempel.

- Jeg bestilte en stripper da bestemoren min ble 80, og han ville ikke en gang tafse litt på henne. Så jeg betalte 700 kroner ekstra for at hun skulle få en erotisk ryggmassasje. Men det varte bare i én sang. Jeg hater denne urettferdigheten, sa hun.

«Hun gjorde nok MTV veldig glad for at de kjører prisutdelingen med en videoforsinkelse», skriver PerezHilton.com om opptrinnet.

LES OGSÅ: Husker du disse MTV VMA-øyeblikkene?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer