«71 grader nord»

Realitystjerner gjør tv-comeback

Du så henne sist i skandaleprogrammet «Ex on the Beach». Nå skal hun slite seg gjennom Norge på langs.

71° NORD: Tirsdag er det premiere på ny sesong av «71° nord». En av deltakerne vi får møte, er Cecilie Andrea Røising, som noen vil kjenne igjen fra skandaleprogrammet «Ex on the Beach». Video: Dplay Vis mer
Publisert

Tirsdag kveld er det premiere på årets utgave av «71 grader nord». I det velkjente tv-programmet kjemper et knippe eventyrlystne nordmenn om å komme seg fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord.

Med sin 21. sesong, er det liten tvil om at oppskriften har vært en seersuksess, og programmet har også sin egen kjendis-versjon.

Selv om det er den vanlige utgaven av «71 grader nord» som nå vil vises på TV Norge, er det likevel ikke alle som har sin tv-debut i kveld. Flere har vært å se i andre reality-programmer tidligere, og ifølge tv-kanalen har det aldri før vært et større sprik i deltakerne.

«Farmen»-deltaker

Blant dem som har fått plass blant årets deltakere, er Oslo-jenta Thale Myhre (26). Hun var blant deltakerne i «Farmen» i 2017, sammen med profiler som Amalie Snøløs (23) og mannen som stakk av med seieren, Halvor Sveen (49).

Dersom du sliter med å huske Oslo-jenta, er det kanskje ikke så rart. Myhre trakk seg fra farmen oppholdet etter bare én uke, som følge av at hun følte seg i dårlig form. Beslutningen om å forlate gården ble tatt i samråd med «Farmen»-produksjonen og lege, men hun la likevel ikke skjul på at å forlate konkurransen var en tøff beslutning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer