Lauren «Lo» Bosworth:

Realitystjernen røper «hemmelig» ulykke

- Har ikke fortalt det til noen.

UHELDIG: Da realitystjernen Lauren Bosworth spiste på en restaurant i Manhattan ble hun utsatt for en ulykke. Det er imidlertid først nå hun forteller om hendelsen og konsekvensen av den. Foto: Sara Jaye Weiss /REX / NTB
UHELDIG: Da realitystjernen Lauren Bosworth spiste på en restaurant i Manhattan ble hun utsatt for en ulykke. Det er imidlertid først nå hun forteller om hendelsen og konsekvensen av den. Foto: Sara Jaye Weiss /REX / NTB Vis mer
Publisert

«The Hills»-stjernen Lauren «Lo» Bosworth (34) forteller for første gang om sin lange restitusjon etter at hun fikk en hodeskade, som følge av en ulykke som utspant seg for to år siden.

«For to år siden i mars fikk jeg en traumatisk hodeskade jeg ikke har fortalt dere om. Jeg var på en restaurant på nedre Manhattan (som skal forbli navnløs på grunn av at ulykker skjer), og mens jeg satt i en bankettsal hadde en av de svingende kjøkkendørene falt av hengslene og landet på hodet mitt», skriver hun innledningsvis til en video av at hun trener.

Sliter to år senere

Videre røper 34-åringen at hun var på sykehuset og at hun fikk konstatert en moderat til alvorlig hjernerystelse, som varte i flere måneder.

MTV-profilen tok seg noen uker fri fra jobb, men påpeker at veien mot bedring var lang. Hun minnes spesielt en hendelse hvor hun besøkte en venn noen uker senere, og hun følte seg fortapt, uten å vite hvilken retning hun skulle gå.

Fortsatt den dag i dag sliter hun etter ulykken.

«Jeg sliter fremdeles med å huske ord fra tid til annen, og samle tankene mine to år senere. SÅ fant jeg ut at jeg hadde kyssesyken på toppen av det hele. Har heller ikke fortalt dere det», fortsetter hun.

Ifølge Lommelegen er kyssesyke en smittsom virusinfeksjon. Barn som blir smittet har ofte ingen symptomer, mens tenåringer og unge voksne får feber, slapphet, sår hals og utslett. Noen får også forstørret milt og betennelse i leveren.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Videre minnes Bosworth en annen hendelse hvor hun måtte legge hodet sitt ned på skrivebordet og sovnet på grunn av utmattelse.

«I flere måneder lå jeg i sengen da jeg hadde mulighet, mens jeg fortsatte å jobbe fulltid. Lang historie kort, en av grunnene til at jeg har vært så forpliktet til sunn mat og trening siden pandemien startet, er fordi det tok et helt år fra hodeskaden og kyssesyken til jeg var på et sted hvor jeg kunne vurdere å trene regelmessig», skriver hun videre.

Avslutningsvis skriver realitystjernen at Instagram-innlegget er dedisert til helsen hennes og andres helse.

«Den er dyrebar og noen ganger tatt for gitt. Hvis du har det, dra nytte av det. All kjærlighet til dere», avslutter hun.

Depresjon og angst

Realitystjernen har tidligere fortalt om utfordringer hun har stått overfor. I 2017 delte hun om sin kamp mot depresjon og angst på bloggen sin, ifølge US Weekly.

«2016 var det ikke bare det verste året noensinne, det var også året jeg fylte 30 år, grunnla mitt eget velværefirma og tok med en fantastisk valp hjem. Så det var ikke så ille. Lys finner måter å skinne gjennom mørket på. Og hva er mørket jeg refererer til? Lammende angst og depresjon i hendene på en alvorlig vitaminmangel, som ikke ble oppdaget på 16 måneder», skrev hun den gang.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Bosworth forklarte videre at hun begynte å føle seg annerledes mot slutten av 2015. Hun opplevde det hun beskrev som en impulsiv oppførsel og søvnløshet, i tillegg til andre symptomer. Hun begynte deretter å ta medisiner for depresjon og gå i terapi.

Hun hadde imidlertid fortsatt ingen anelse om at hun hadde vitaminmangel på den tiden.

- Jeg føler meg ok for øyeblikket, og så stuper jeg tilbake inn i mørket igjen og igjen, fortsatte hun.

Bosworth påpekte også at hun ikke ønsket sitt 2016 til sin verste fiende.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

LES OGSÅ: Derfor sa hun stopp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer