«1000-Lb. Sisters»-Amy Slaton-Halterman:

Realitystjernen røper gladnyhet

- Familien vår er komplett.

FAMILIEFORØKELSE: Amy Slaton, kjent fra «1000-Lb. Sisters», har blitt tobarnsmor. Foto: Skjermdump Instagram
FAMILIEFORØKELSE: Amy Slaton, kjent fra «1000-Lb. Sisters», har blitt tobarnsmor. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søstrene Amy Slaton-Halterman (34) og Tammy Slaton (35) har blitt kjent gjennom TLC-serien «1000-Lb. Sisters». Gjennom programmet følger man duoen, som begge sliter med ekstrem overvekt.

Amy er gift med Michael Halterman og sammen har de sønnen Gage på halvannet år. Nå kan hun imidlertid dele en gledelig nyhet.

Yngstesøsteren har nemlig blitt mor igjen. Det bekrefter hun selv overfor People.

- Ventetiden er endelig over … Michael og jeg kan med glede kunngjøre at vi har fått en sønn, Glenn Allen Halterman, forteller realitystjernen.

- Fødselen ble en stor suksess, og nå har jeg begge mirakelguttene mine. Familien vår er komplett, strålte hun videre.

Det kommer også frem at Glenn kom til verden 5. juli gjennom et keisersnitt. Familien på tre har nå blitt en familie på fire.

Realityseere har kunnet følge tobarnsmoren gjennom hennes svangerskap med deres førstefødte i serien. I programmet åpnet hun seg også om hvordan det var å møte Gage for første gang.

- Når jeg ser på Gage, så ser jeg bare hele fremtiden hans - som når han skal på college. Det er emosjonelt. Jeg kan egentlig ikke snakke om det fordi jeg bare elsker ham så mye at jeg ikke har ord som beskriver hvor mye jeg elsker ham.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer