Peg Parnevik:

Realitystjernen røper Botox-hemmelighet

- Jeg ville bare få bort rynkene mine.

AVSLØRING: Peg Parnevik røper i en ny podkast-episode at hun har tatt Botox, og forteller hvorfor hun ikke ønsket å dele det med følgerne sine. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRING: Peg Parnevik røper i en ny podkast-episode at hun har tatt Botox, og forteller hvorfor hun ikke ønsket å dele det med følgerne sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Siden 2015 har den familien Parnevik, bestående av golfstjernen Jesper Parnevik (54), kona Mia Parnevik (51) og deres fire barn, Peg (23), Penny (22), Philippa (20) og Phoenix (18), dokumentert livet sitt i Florida gjennom TV-serien «Parneviks».

Den svenske realityserien, der familien opp gjennom åra har invitert en rekke kjente gjester på besøk til sitt luksushjem i USA, har blitt en stor suksess. Blant annet vant Parnevik-familien prisen for «beste realityserie» under Kristallen 2015, en prisutdeling som kan sammenlignes med Gullruten-utdelingen her til lands.

REALITYFAMILIE: Parnevik-familiens liv i USA blir dokuementert gjennom realityserien «Parneviks». Foto: TV 3
REALITYFAMILIE: Parnevik-familiens liv i USA blir dokuementert gjennom realityserien «Parneviks». Foto: TV 3 Vis mer

De fire barna i familien har også blitt kjente navn takket være serien, og de to eldste døtrene, Peg og Penny, driver en av Sveriges største podkaster, «Pillowtalk».

Og det er nettopp i denne podkasten at Peg Parnevik nå har kommet med en noe oppsiktsvekkende uttalelse.

View this post on Instagram

excuse me uhmmmm I love u

A post shared by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Deler ærlige bilder

Parnevik-datteren har ved flere anledninger stått opp mot kroppspress i sosiale medier, og hun har høstet mye skryt fra følgerne sine for at hun til stadighet deler ærlige bilder av blant annet kroppen sin på Instagram.

Senest i mars la hun ut et bilde av seg selv i bikini med følgende bildetekst:

- Overraskelse! Stort sett ser kroppen min sånn her ut. (...) Lårene treffer hverandre, og rumpa har strekkmerker. Jeg har ikke flat mage. Jeg brukte for mye tid på å sulte meg selv, og jeg trente til jeg ville kaste opp. Det er nok. Jeg blir aldri en Bella eller en Kendall. Men jeg kan være meg, og det er nok.

I kommentarfeltet rant det i ettertid over med gode kommentarer. Flere av følgerne til 23-åringen takket henne for ærligheten, og delte av sine erfaringer.

Nå innrømmer imidlertid den svenske realitystjernen at hun selv har stått overfor et dilemma når det kommer til utseendet.

Botox-avsløring

I en ny episode av «Pillowtalk» forteller nemlig Parnevik at hun har tatt Botox.

- Jeg vil ikke si det, for jeg vil ikke at noen skal tenke at «Da gjør jeg det også», sier hun, gjengitt av Expressen.

Det er i en samtale med lillesøsteren om skjønnhetsnormer og utseendefiksering at avsløringen kommer fram. Når de snakker om skjønnhetsinngrep, nevner nemlig søsteren hennes Botox i en rent hypotetisk situasjon. Da skyter Peg inn:

- Men, Penny. Okei, jeg har tatt Botox.

- Ville få bort rynkene

Videre forteller realitystjernen om bakgrunnen for valget hun tok da hun var rundt 20 år gammel. Det kom som følge av solskadd hud, ifølge henne selv.

- Jeg skadet huden min da jeg var yngre. Jeg brukte aldri solkrem. Men jeg tror det er en myte at Botox på et magisk vis redder ansiktet ditt. Jeg ville bare få bort rynkene mine, da jeg innså at de bare ville bli dypere og dypere, uttaler 23-åringen.

Med sine over 250 000 følgere på Instagram, når Peg Parnevik ut til enormt mange. I podkasten forteller hun at det er derfor hun ikke har fortalt om inngrepet.

LES OGSÅ: Derfor trakk hun seg tilbake fra rampelyset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer