«Real Housewives of Beverly Hills»:

Realitystjernen (56) sjokkerer

Kommentarene hagler over 56 år gamle Lisa Rinna etter ny nakenkampanje.

KASTET KLÆRNE: Lisa Rinna, kjent best som livsnyter i «Real Housewives of Beverly Hills», satte fyr på kommentarfeltene. Foto: Lisa Rinna / Christian Cowan
KASTET KLÆRNE: Lisa Rinna, kjent best som livsnyter i «Real Housewives of Beverly Hills», satte fyr på kommentarfeltene. Foto: Lisa Rinna / Christian Cowan Vis mer
Publisert

Med åra har «Real Houswives»-konseptet blitt enormt populært, og har inspirert mang en spin off. Det startet i Orange County, og siden har det ballet på seg med Atlanta, Dallas, Miami og Salt Lake City, for å nevne noe.

Å følge de luksuriøse og dramatiske livene til overklassens fruer har åpenbart vært en suksessoppskrift, og Beverly Hills-delen av franchisen har vist seg å være en av de mest dramatiske. Tidligere såpestjerne Lisa Rinna er blant kvinnene som sørger for det, og opp gjennom sesongene har seerne fått være vitne til både krangling, slåssing og annet tv-gull.

Nå vekker Rinna oppsikt for noe helt annet. Den 56 år gamle Hollywood-frua har nemlig bestemt seg for å kaste klærne i en ny kampanje, noe som vekker internasjonal oppsikt, ifølge Fox News.

ZULU AWARDS: Den danske «Date mig nøgen»-programlederen Ibi Støving delte ut pris uten en tråd under torsdagens Zulu Awards. Video: Rød Løper Vis mer

Overrasket døtrene

Til sine 2,4 millioner følgere på Instagram har Rinna nå delt flere bilder hvor hun rett og slett poserer i keiserens nye klær. Til vanlig er hun ofte kledd i designerkjoler og høye hæler, men for anledningen er det ikke en tråd å spotte på kjendisens kropp.

Det vekker naturlig nok reaksjoner, blant annet fra flere av hennes «Real Housewives»-kolleger. Kyle Richards, som er en av de mest kjente kvinnene fra samme serie som Rinna, er over seg av begeistring.

«Åh, gud. Kan du ha på deg dette når vi skal ha 'reunion'», spør hun i kommentarfeltet.

TIL VANLIG: Lisa Rinna og Harry Hamlin har vært sammen siden 1992. Halmin gjør det tydelig at han er imponert over konas nye nakenbilder. Foto: NTB Scanpix
TIL VANLIG: Lisa Rinna og Harry Hamlin har vært sammen siden 1992. Halmin gjør det tydelig at han er imponert over konas nye nakenbilder. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dorit Kemsley, som også er med i serien, kommenterer med samme ordlyd når hun forteller at «dette er på et nytt nivå». Stjerner som Chrissy Teigen og Paris Hilton har også meldt seg på, og skriver henrykt om bildene.

Fotograferingen er tatt i samarbeid med et solbrillemerke, så det skal nevnes at hun ikke er helt naken. I ansiktet har hun nemlig brillene hun reklamerer for. Åpenbart er det derimot ikke de som vekker oppsikt, men 56-åringens kropp.

Rinnas ektemann, «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin, sparer heller ikke på komplimentene i kommentarfeltet. Paret har vært forelsket siden de møttes i 1992, og skal tilsynelatende være like lykkelige nå som da de giftet seg i 1997. Det gir Rinna også ofte uttrykk for i serien, der hun snakker varmt om Hamlin over en lav sko.

Sammen har de også fått døtrene Amelia Gray og Delilah Belle, som også har kommentert moras innlegg. Begge gir inntrykk av at de ikke skjønner når mora brått bestemte seg for å stille opp i kampanjen, selv om de er fornøyde med resultatet.

«Når i alle dager har du gjort det her? Du er heit», skriver Amelia Gray under moras bilde.

MODELLER: Begge døtrene til Lisa Rinna og Harry Hamlin jobber som modell. Foto: NTB Scanpix
MODELLER: Begge døtrene til Lisa Rinna og Harry Hamlin jobber som modell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekymret for ekteskapet

Som nevnt, har Hamlin også kommentert. Han skriver at han er stolt av kona, noe han også gir uttrykk for relativt ofte i sosiale medier og på skjermen. Før Rinna ble medlem av den eksklusive og glamorøse gjengen i realityserien «The Real Housewives of Beverly Hills», var ektemannen derimot bekymret for hvordan det ville påvirke ekteskapet.

I et intervju i fjor innrømmet nemlig at han var svært nølende til å medvirke i serien, som kona nå har vært med igjennom fem sesonger.

REDD FOR BRUDD: Harry Hamlin har fortalt at han var redd for at programmet skulle ødelegge ekteskapet. Her er han og Rinna fotografert i 2005. Foto: NTB Scanpix
REDD FOR BRUDD: Harry Hamlin har fortalt at han var redd for at programmet skulle ødelegge ekteskapet. Her er han og Rinna fotografert i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har skilsmisseadvokaten min på hurtigtast. Jeg har hatt bruk for ham tre ganger, sa 68-åringen til Daily Beast, og refererte til ekskjæresten Ursula Andress og ekskonene Nicollette Sheridan og Laura Johnson.

- Det er samme fyren hver gang. Vi sender julekort til hverandre hvert år. Jeg fortalte Lisa «du kan ikke gjøre dette. Alle som gjør det programmet skiller seg. Det er forferdelig, forferdelig å bli med på programmet».

En samtale med «The Real Housewives of New York»-stjernen Bethenny Frankel skal imidlertid ha endret meningen hans.

SENSUR: Disney+ bekrefter at de har fjernet nakenhet i videoen Splash. Bilder fra Disney. Vis mer

Helt siden sesong fem av serien har fansen fått et innblikk i hverdagen til Lisa, Harry og deres to døtre. Det skal riktignok ha foregått uten kontrakt og filmeplikt for 68-åringen, som forteller at han kan bestemme selv hva han vil være med på.

Tross at skuespilleren har skilsmisseadvokaten sin lett tilgjengelig, har han ingen intensjoner om å benytte seg av ham igjen.

- Jeg har sett henne involvere seg i ulike prosjekter de siste 26 eller 27 åra. Såpeoperaer, tv-filmer, klesbutikker og klesmerker. Hva enn det er, finner hun alltid en måte å gjøre det perfekt på og gjør det beste ut av enhver situasjon, fortalte han.

BLOMSTRING: Modell og kjendisdatter Delilah Belle har blitt voksen, og sammenlignes nå med Gigi Hadid. Vis mer

LES OGSÅ: - Har skilsmisseadvokat på hurtigtast

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer