«90 Day Fiancé»-Geoffrey Paschel:

Realitystjerne dømt for kidnapping

Står overfor lang fengselsstraff.

TV-STJERNE: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump Instagram
TV-STJERNE: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Geoffrey Paschel (44) er kjent fra det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», I showet følger man en rekke amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede de skal gifte seg med innen 90 dager for å få oppholdstillatelse.

Paschel var med i seriens fjerde sesong, som gikk på tv i USA i 2020. Han forlovet seg med russiske Varya Malina på showet, men ble ikke invitert til å delta på gjenforeningen i slutten av sesongen på grunn de juridiske problemene.

Nå er imidlertid tv-stjerna funnet skyldig i både overfall og grov kidnapping av hans eksforlovede Kristen Wilson.

Det fremkommer i en pressemelding utstedt av distriktsadvokaten i Tennessee fredag 8. oktober. Det skriver Us Magazine.

Måtte rømme til naboen

Paschel sitter for tiden i varetekt, og står overfor mellom tolv og 20 års fengsel uten mulighet for prøveløslatelse. Det på grunn av hans kriminelle historie, som inkluderer domfellelser for både besittelse og salg av narkotika.

Sommeren 2019 rykket politiet ut til en melding om ordensforstyrrelse. Da de kom frem til boligen kunne 44-åringens eksforlovede, Wilson, fortelle at hun hadde blitt overfalt av Paschel i sitt eget hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer