«90 Day Fiancé»-Geoffrey Paschel:

Realitystjerne dømt for kidnapping

Står overfor lang fengselsstraff.

TV-STJERNE: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump Instagram
TV-STJERNE: Geoffrey Paschel deltok i sesong fire av «90 Day Fiancé: Before the 90 Days». Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Geoffrey Paschel (44) er kjent fra det amerikanske realityshowet «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», I showet følger man en rekke amerikanere som har funnet seg hver sin utenlandske forlovede de skal gifte seg med innen 90 dager for å få oppholdstillatelse.

Paschel var med i seriens fjerde sesong, som gikk på tv i USA i 2020. Han forlovet seg med russiske Varya Malina på showet, men ble ikke invitert til å delta på gjenforeningen i slutten av sesongen på grunn de juridiske problemene.

Nå er imidlertid tv-stjerna funnet skyldig i både overfall og grov kidnapping av hans eksforlovede Kristen Wilson.

Det fremkommer i en pressemelding utstedt av distriktsadvokaten i Tennessee fredag 8. oktober. Det skriver Us Magazine.

DRAMATISK: Politiet i USA leter nå etter kjæresten til Gabby Petitio som er funnet død etter en bilferie. Video: Youtube / Kameraone. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Måtte rømme til naboen

Paschel sitter for tiden i varetekt, og står overfor mellom tolv og 20 års fengsel uten mulighet for prøveløslatelse. Det på grunn av hans kriminelle historie, som inkluderer domfellelser for både besittelse og salg av narkotika.

Sommeren 2019 rykket politiet ut til en melding om ordensforstyrrelse. Da de kom frem til boligen kunne 44-åringens eksforlovede, Wilson, fortelle at hun hadde blitt overfalt av Paschel i sitt eget hjem.

Han skal ha tatt grep rundt nakken og slått hodet hennes mot en vegg flere ganger, samt kastet henne i gulvet og dro henne. Paschel skal deretter ha tatt Wilsons mobiltelefon og holdt henne fanget i hennes eget hjem.

Til slutt hadde han sovnet, og Wilson grep sjansen og rømte til naboens hus.

Politibetjentene på stedet rapporterte om blåmerker og skrubbsår på Wilson, og hun ble også diagnostisert med hjernerystelse. Paschel hevdet under rettssaken hun hadde påført seg skadene selv.

RYSTET: Den amerikanske realityprofilen Masika Kalysha hevdet at hun ble kidnappet og banket opp. Så kom sannheten frem. Video: Rød Løper Vis mer

Klagestorm

Paschel var med i «90 Day Fiancé» i etterkant av denne hendelsen. I løpet av sesongen hans ba imidlertid flere TLC -fans om at han skulle bli fjernet fra serien på grunn av de kriminelle anklagene mot ham, skriver People.

Noen dager senere tok Paschel til Instagram for å svare på klagestormen rundt hans deltakelse i realityprogrammet.

«Jeg har blitt spurt flere ganger om hvorfor i alle dager jeg vil være med på et show (det beste showet forresten) hvor livet mitt ville bli blottlagt for alle - spesielt med min fortid», skrev han, og fortsatte:

«Vel, dere, det er MIN fortid. Det er MITT liv. Det er MITT valg. Hvis vi alle var like, tenkte det samme, så like ut eller gjorde det samme, hvor kjedelig ville ikke det vært?»

Det er ikke kjent hva som er ståa mellom Paschel og hans nye forlovede, Malina, men ifølge inTouch Weekly skal Malina ha deaktivert sin konto på Instagram da nyheten om forlovedens domfellelse ble kjent.

LES OGSÅ: Utsatt for innbrudd: - Syke tider

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer